"Zar je moguće da nitko ne pita za nju?": Gea je zapela u azilu, treba joj dom

Foto: Facebook

KUJICA Gea jedna je od životinja koje su zapele u Azilu za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka". Okoćena je 15. ožujka 2016. godine, čipirana je, cijepljena i sterilizirana. 

"Zar je moguće da je toliko vremena provela u boksu i da nitko nije pitao za nju? Još uvijek nije kasno, Božić dolazi i možda joj netko želi pružiti topli dom, sitan dar pod borom i pokazati joj da i za nju ima neko toplo srce koje ju čeka...", pišu u objavi uz fotografiju prekrasne kujice.

"Ne znam što reći za Geu osim da je savršena - poslušna, mirna, voli se maziti i imam dojam da razumije sve što joj govorim kad me gleda onim svojim toplim očima", dodaju.

𝐏𝐎𝐌𝐎Ć 𝐔 𝐔𝐃𝐎𝐌𝐋𝐉𝐀𝐕𝐀𝐍𝐉𝐔!! 𝐙𝐚𝐫 𝐣𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐮ć𝐞 𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐭𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐞𝐥𝐚 𝐮 𝐛𝐨𝐤𝐬𝐮 𝐢 𝐝𝐚 𝐧𝐢𝐭𝐤𝐨 𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐢𝐭𝐚𝐨 𝐳𝐚 𝐧𝐣𝐮? 𝑱𝒐š 𝒖𝒗𝒊𝒋𝒆𝒌...

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Gea je ogromna maza i treba joj čovjek upravo za maženje.

"Gea je jedan od azilanata koji su ovdje zapeli. Ogromna je mazilica koja obožava dekice i jastuke i njoj samo treba čovjek koji će ju jako ljubiti i maziti, a zauzvrat će dobiti psa koji će ga slijepo pratiti i slušati. Trudi se privući pažnju upućujući molećiv pogled, kako bi dobila porciju maženja od nas volontera. I ne možemo joj odoljeti", pišu iz azila.

Ne znam što reći za Geu osim da je savršena - poslušna, mirna, voli se maziti i imam dojam da razumije sve što joj...

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Četvrtak, 8. rujna 2022.

Omiljena je među šetačima, koji je često vode na izlete tako da je naučena na vožnju automobilom i na povodac. Tko bi joj htio pružiti dom?

Gea je jedan od azilanata koji su ovdje "zapeli"... Gea je ogromna mazilica koja obožava dekice i jastuke i njoj samo...

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Utorak, 6. rujna 2022.

Pročitajte više