Zaručnica ne priča s njim jer je platio operaciju svom teško bolesnom psu

123RF

KORISNIK Reddita Unsurebigbig svojom je objavom otvorio veliku raspravu. Naime, nakon što se posvađao sa zaručnicom zbog toga što je dio svoje ušteđevine za svadbu potrošio na operaciju svog 10 godina starog psa, trebao je savjet ljudi sa strane pa se obratio drugim korisnicima te mreže. Objasnio im je da on i zaručnica štede odvojeno te da je njegova ušteđevina pet puta veća od njezine.

Kada je saznao da mu pas ima maligni tumor, nije ni sekunde razmišljao o novcima. Uzeo je 5000 dolara i dao ih za operaciju, iako su doktori rekli da ne postoji garancija da će operacija uspjeti. Zaručnica se užasno uvrijedila i naljutila te je neprestano ponavljala kako će njezina svadba biti srezana zbog psa koji možda neće ni preživjeti, a i ako preživi, neće živjeti još dugo.

Zbog svega toga ne zna što učiniti. Kaže kako im je veza bila super do tog trenutka. Sada je jednostavno gleda drugačije. Dodao je kako ga nakon svega ne želi ni pogledati te kako na njegove zahtjeve za razgovorom samo šuti i ignorira ga. Jedino mu se obraća kada mu naredi da opere suđe ili izbaci smeće iz kuće.

I dok su neki pisali da se njegova zaručnica ljuti jer ju on nije ni pitao što misli o svemu tome, većina njih tvrdi da su potpuno različiti i da trebaju razmisliti o svadbi. Mnogima je čudno što nakon više godina veze psa naziva njegovim psom, a ne njihovim i što je toliko hladna u trenutku u kojem njezin budući muž treba potporu. Drugima pak nije bilo jasno zašto ju nije ništa pitao. Što biste mu vi savjetovali?

Pročitajte više