Zaslužuje Oscara: Papiga odglumila da je ozlijeđena kako bi privukla pažnju vlasnice

Foto: Pexels

Kakadui su poznati kao najprivrženija vrsta papiga. Jednostavno obožavaju društvo i biti u centru pozornosti. Stoga ne čudi što mogu biti pravi mali glumci.

Dokazala je to i preslatka ženka kakadua Sweat Pea koja je, kako bi pridobila dodatnu pažnju svoje vlasnice, počela glumiti da je ozlijeđena. Presmiješnu snimku, objavljenu prije nekoliko dana, pregledalo je više od 300 tisuća ljudi na TikToku. 

@theparrotlady She has me trained 🦜 #cockatoo #parrot #parrotsoftiktok #adoptdontshop #funnyanimals #fyp #cuteanimals ♬ original sound The Parrot Lady 🦜

Sweet Pea je prije nekoliko godina živjela potpuno drugačiji život. Njezina sadašnja vlasnica Wendy spasila ju je od loših životnih uvjeta zbog kojih je proživljavala veliki stres te si počela čupati perje. Budući da joj nedostaje toliko puno perja, Sweet Pea je izgubila sposobnost letenja. Njezina vlasnica u još jednom viralnom TikToku pokazala je kako joj se trudi to nadomjestiti. 

@theparrotlady Every bird should be able to fly 🥹 #cockatoo #parrot #parrotsoftiktok #adoptdontshop #rescue #mybaby #fyp #foryou ♬ original sound The Parrot Lady 🦜

Wendy Albright inače je velika ljubiteljica papiga, a posebno ju zaokuplja spašavanje zanemarenih i neželjenih papiga, kakva je bila i Sweet Pea. Na TikToku je prati preko milijun ljudi. 

Pročitajte više