Zaspao sam u dvorištu, a probudio se s macom koja mu je spavala u naručju

Foto: Facebook

ALI Safa odlučio je slobodan dan iskoristiti za uživanje u dvorištu, suncu i prirodi. Nije mislio zaspati, no to se ipak dogodilo, a kada se nakon dva sata probudio, imao je nepozvanog gosta na prsima. Prvo je pomislio da se radi o štakoru, no kada je shvatio da je mala maca, nije se micao.

Odlučio je snimiti cijeli prizor i pustiti je da spava. Kada se maca probudila, nastavila je presti i maziti se. No za nekoliko trenutaka skočila je na tlo i počela glasno mijaukati. Safa je shvatio da je malena gladna pa joj je da piletinu koju je imao za ručak.

Nikada prije nije imao ljubimca, no shvatio je kako je ova maca odabrala baš njega i odlučio ju je zadržati. Kaže kako mu se život promijenio u samo tjedan dana. Maca je jako zabavna, umiljata i svojeglava, no njemu to ne smeta. Kada radi na laptopu, ona se penje na stol i zahtijeva pažnju.

Spuštanje na tlo neće je zaustaviti jer njoj nije problem ponovno se popeti i ometati ga u radu. Baš kao i svaka druga maca, stat će jedino kada dobije ono što želi. Jedno popodnevno izležavanje pretvorilo se u pravu avanturu te jednoj maci i jednom čovjeku zauvijek promijenilo život. Tko bi rekao? No čuda su oko nas i događaju se kada se najmanje nadamo. 

Pročitajte više