Zazvao je mačku imenom pa dobio opomenu od policajca: Rekao mi je da sam bezobrazan

Foto: Reddit

VLASNIK jedne mačke dobio je opomenu od policajca nakon što ju je zazvao imenom u namjeri da je makne s ceste. Incident je opisao na društvenoj mreži Reddit te objasnio da mu je policajac rekao da je nekulturan i bezobrazan kada je čuo kako viče ime Bacon.

Policajac je zapravo pomislio da mu se muškarac izruguje zbog izgleda i naziva ga svinjom, a vlasnik mačke priznao je da ga je šokiralo kada je shvatio zbog čega je nastala drama.

"Nije mi bilo jasno zašto me je opomenuo jer dozivam mačku, a onda mi je postalo jasno da je mislio da se obraćam njemu. Ne mogu vjerovati da bi i u 2021. godini netko pomislio da je normalno policiji dobacivati ružne nadimke", rekao je.

Dodao je i da svoje ljubimce često naziva po hrani pa osim mačke Bacon ima još dvije, Sandwich i Eggy.

The police overheard me yelling Bacon! Bacon! The officer had a 'chat' with me being disrespectful. I never considered that in 2021 people would still shout pig related nicknames at the police. Happy Easter - My cat is called Bacon. from r/CasualUK

Komentatori na Redditu nisu skrivali da ih je cijela situacija nasmijala.

"I ja imam sličnih problema sa svojom mačkom", utješio ga je jedan korisnik.

"Meni se to isto dogodilo s mačkom koja se zvala Miss Piggy. Jednom sam je zazvao, a nisam ni shvatio da ispred nas stoje dvije djevojke. Nisam im ni stigao objasniti situaciju", napisao je drugi.

 

 

 

 

 

Pročitajte više