Zbog onoga što je napravio kad su čistili snijeg, ovaj pas je hit na internetu

Foto: TikTok

PAS Buster je oduvijek bio veliki ljubitelj snijega. Igranje vani na hladnoći jedna mu je od najdražih stvari na svijetu, a mrzi kada se mora vratiti u kuću.

"Može biti pravi izazov uvesti ga unutra kasno navečer - radije bi spavao u snijegu", rekao je Michael Kapusty, Busterov vlasnik, za The Dodo.

"Zaronit će u snijeg poput dupina u vodu", kazao je.

Buster je haski pa definitivno ima i tvrdoglavu stranu. On jednostavno zna što želi i ne vidi zašto bi morao postojati kompromis.

Kad je pao prvi veliki snijeg ove godine, Buster je bio nevjerojatno uzbuđen. Jedva je čekao da trči uokolo i igra se u snijegu - zbog čega je bio apsolutno zaprepašten kad je primijetio da djed njegovog vlasnika lopatama čisti snijeg.

@huskerbuster

##huskylife ##snowdog ##huskysoftiktok ##huskerbuster

♬ I Shall Not Be Moved - The Statler Brothers

"Ovo mu je bila prva snježna padalina u godini i nije mu se svidjela ta činjenica što smo mu je oduzeli", rekao je Kapusty. "Dakle, prišao je i sjeo usred snijega."

Dok je snijeg nestajao oko njega, Buster je čuvao svoju malu gomilu, a kad je napokon bilo vrijeme da djed odbaci lopatom i taj dio, odbio se pomaknuti.

"Rečeno mu je da se makne, ali izraz njegova lica rekao je suprotno. Ostao je tamo dok sve oko njega nije nestalo i onda je shvatio da je izgubio bitku", našalio se vlasnik.

Napokon, Buster je priznao poraz i dopustio da se njegova mala hrpa snijega makne. Bio je jako razočaran u sve - dok nije shvatio da vani ima još puno snijega gdje se nastavio igrati.
 

Pročitajte više