Zean, Jean i Jamie traže zauvijek dom. Pomozimo im

Foto: Facebook/Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec/Sklonište za životinje Sisak/Udruga Šapica

AKO razmišljate o nabavci psa ili mačke, dajte šansu napuštenim životinjama u lokalnim azilima. U skloništima se nalaze ljubimci različitih veličina, boja i karaktera, a možda pronađete nekoga tko odgovara baš vama. U nastavku smo izdvojili neke od mališana koji bi vam mogli zapeti za oko.

Zena

Zena je križana ovčarka koja se nalazi u Dumovcu. Ima četiri mjeseca i obožava se maziti. Još uvijek uči kako se šetati na povodcu. Ako je želite udomiti, javite se skloništu putem poruke na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Možete me nosati do besvijesti! Misli su to naše Zene, kržane ovčarke koja obožava biti u rukama. Na povodac se još nije...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Tuesday, April 9, 2024

Jean

Jean je tromjesečna mješanka u tipu labradora i ovčara, za koju se pretpostavlja da će biti srednjeg rasta. Nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Plaha je, zbog čega joj treba vremena da se navikne na nove ljude. Budući da je riječ o štenetu, traži ozbiljne i strpljive ljude koji će je naučiti kućnom redu. Ako je želite udomiti, javite se skloništu porukum na Facebooku ili na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.

Jean 🌼 traži dom 🏡 Jean je cura u dobi od 3 mjeseca, teška je oko 5 kilograma i u tipu je labradora- ovčara. Očekivani...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Sunday, April 7, 2024

Jamie

Jamie je dvogodišnji štićenik Udruge Šapica. Odlično se slaže i s ljudima i s drugim psima. Dobroćudan je i ne pokazuje nikakve znakove agresije. Ako ga želite bolje upoznati, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: sapica@sapica.hr.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.563497315815657&type=3 ROĐ 10/2021 KASTRIRAN Ovo je Jamie - mladi pas koji se...

Posted by Udruga Šapica on Tuesday, April 9, 2024

Ten

Ten je štićenik Udruge Pobjede. Socijaliziran je, odlično se slaže s drugim psima i naučen je na kućni red. Tijekom šetnje može hodati bez povodca jer je jako poslušan. Obožava se maziti. Za više informacija o Tenu, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese: pobjede@gmail.com.

Da poznate Tena kao mi uvjerena sam da biste se otimali za njega! 😊 Ne možeš mu naći manu, jer ju neeema 😊 Lik zna...

Posted by Udruga Pobjede on Friday, April 12, 2024

Antun Tun

Antun Tun je dvomjesečni mačić koji se nalazi u udruzi Prava šapa. Jako je zaigran, neplašljiv i umiljat, ali traže odgovorne i strpljive vlasnike koji su spremni na mačje nestašluke. Bilo bi idealno da dođe u dom u kojem bi imao društvo mlađe mačke. Udomljuje se isključivo u stan ili kuću koja se nalazi u sigurnoj okolini. Ne udomljuje se u obitelj s djecom vrtićke dobi. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🐾] U desetom selu Živi Antuntun. U njega je malko Neobičan um. ❤ Prvi bebač Pravošapac u sezoni proljeće...

Posted by Prava šapa on Friday, April 12, 2024

 

Pročitajte više