Žena koja je radila u industriji ljubimaca tvrdi da su ovo najgore pasmine pasa

Foto: Pexels

SVI mislimo da je naš ljubimac najbolji, a internet je prepun popisa najboljih i najgorih pasmina pasa. Neke su pasmine loše ocijenjene, dok su druge vrlo popularne. Jedna žena postala je viralna zbog svog mišljenja koje je objavila na TikToku. 

Ona je, tvrdi, radila u industriji kućnih ljubimaca te je prema tome sastavila popis najgorih pasmina pasa i podijelila mišljenja. Njezin video skupio je 7.6 milijuna pregleda, a evo koje su pasmine pasa najgore prema njenom iskustvu.

Haski

Ljudi vole haskije zbog njihove nježne i privržene prirode te upečatljivih plavih očiju. Ali tiktokerica @chilicheesechelsea smatra da su haskiji "potpuno nesređeni i jako glasni". Iako to ne vrijedi za sve haskije, poznato je da mnogi laju ili zavijaju u neprikladnim trenucima.

Njemački ovčar

Njemački ovčari su zaštitnički nastrojeni i vrsni čuvari. Ali, prema ovom videu, oni su i najtjeskobnija pasmina.

Samojed

Po prirodi nježni, samojedi mogu biti divni suputnici i obiteljima s malom djecom i umirovljenicima. No, prema viralnom videu, oni neprekidno laju, što je definitivno faktor koji biste trebali uzeti u obzir kada nabavljate psa.

@chilicheesechelsea

DISCLAIMER: I love these breeds but I don’t want to own one of my own. Don’t come for me doodle moms 🤪🤓 IT’S JUST MY OPINION!!!! (And a joke, I have a chihuahua lol)

♬ Che La Luna - Louis Prima

Križanci pudla

Križanci zlatnog retrivera i pudla, labradora i pudla i slično uzgajaju se u nadi da će spojiti pozitivne osobine svake pasmine. Za njima vlada velika potražnja jer se pudl smatra hipoalergenom pasminom, ali @chilicheesechelsea napominje da mnogi ne znaju kako se nositi s njihovom energijom.

Bez obzira na pasminu vašeg psa, važno je da ga dobro dresirate od samog početka i da budete svjesni njegovih fizičkih, prehrambenih i mentalnih potreba.

Maltezer i shih-tzu

Dvije popularne pasmine našle su se na popisu ove tiktokerice jer se njoj osobno ne sviđaju.

S obzirom na to da je njezin video izazvao velik interes i brojne reakcije, @chilicheesechelsea snimila je i nastavak u kojem je nabrojala još pet pasmina pasa koje nikad ne bi udomila. To su jorkširski terijer, australski ovčar, korgi, francuski buldog i njemačka doga.

@chilicheesechelsea

THESE ARE MY OPNION AND WOULD NOT BE FIT FOR MY HOME OR LIFESTYLE. Do ur research to see what dog breed is best for you! (Also not all dogs are the same, so I’m sure your breed is an angel to you lol)

♬ Che La Luna - Louis Prima

"Ove pasmine ne bi bile prikladne za moj dom i način života, a svaki budući vlasnik trebao bi napraviti vlastito istraživanje i doznati koja mu pasmina odgovara. Nisu svi ljudi, a ni psi isti", dodala je.

Pročitajte više