Žena mislila da je kupila shi tzua, šokirala se kad je njezin ljubimac izrastao

Screenshot: TikTok

Jedna korisnica TikToka podijelila je neobično iskustvo nakon kupovine kućnog ljubimca. Naime, ostala je u šoku nakon što je shvatila da njen pas nije izrastao u pasminu koju je mislila da je kupila. U objavi je podijelila snimku svog psa i prikazala kako je izgledao kao štene i kako izgleda sad kao odrasli pas.

"Mislila sam da sam kupila štene shi tzua za 250 dolara preko oglasa na Craigslistu", napisala je. Od početka njezin ljubimac nije izgledao kao klasično štene shi tzua, nedostajala mu je duga dlaka na glavi i imao je izduženiji nos, ali nije pretjerano razmišljala o tome. No kada je pas narastao, bilo je jasno da nije ni približno riječ o pasmini shi tzu i da su je nasamarili.

@justahappyboy ur sign to buy a craigslist dog #justahappyboy #mixeddog #mixedbreed #pitbull #pitbullmix #shihtzu #dogsoftiktok #cutedogs #dog ♬ Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Umjesto da njegova duga dlaka naraste, dobio je podgriz i ostalo mu je glatko krzno. Međutim, to je nije spriječilo da ga zadrži, a odlučila je i pokrenuti TikTok profil Just a Happy Boy, na kojem dijeli zanimljive anegdote svog neobičnog psa.

Na kraju se ispostavilo da se radi o mješavini shi tzua i pit bulla. Snimka je objavljena prije nekoliko dana, a ubrzo je pokupila više od devet milijuna pregleda i 447.000 lajkova. Mnoge je objava nasmijala, a neki su komentirali da pas izgleda kao prava zvijer.

Pročitajte više