Žena odvela psa u trgovinu, nije očekivala da će se njezin pas ovako ponašati

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, Delese Robinson, nasmijala je internet objavom u kojoj opisuje odlazak u trgovinu za kućne ljubimce Petco sa svojim psom, Smokeyjem.

Robinson je u objavi rekla da joj je jedan od kupaca prišao i rekao da njezin pas jede poslastice s donje police, zbog čega je drugi kupac pomislio da je tek nedavno nabavila svog psa, iako ga ima već sedam godina. Prodavač je također primijetio da Smokey vuče svoju vlasnicu po trgovini, zbog čega joj je dao vizitku za dresuru pasa. Nakon toga je objasnila da se njezin ljubimac nikada ne ponaša tako kada su kod kuće.

@vdelese

You will never see us in public again

♬ original sound - delese 🐞

Robinson je u intervjuu za Newsweek rekla da inače ne obavlja kupovinu sa psom, zbog čega nije očekivala da će biti tako uzbuđen.

Njezin video pregledalo je više od pet milijuna ljudi, koji su ostavili oko 11 tisuća komentara. "Mislimo da je nevin (navodno)", "Kao bivšem zaposleniku Petca, svidjelo mi se kada su psi krali stvari", "Zašto stavljaju poslastice na donju policu ako ne žele da ih psi uzimaju?", samo su neki od komentara.

Pročitajte više