Žena poslala kćer na rođendansku zabavu, nije očekivala da će se vratiti s mačkom

Foto: Reddit/u/Adrift-in-Kismet

KORISNICA Reddita, Kristen Stover, poznata kao u/Adrift-in-Kismet, podijelila je korisnike društvene mreže svojom nedavnom objavom.

Naime, Stover je poslala svoju kćer na deseti rođendan jedne prijateljice, ali nije očekivala da će je kćer nazvati usred zabave kako bi je pitala smije li donijeti doma mačića. Naime, domaćini su svakom gostu odlučili dati poklon dobrodošlice - mačića iz najnovijeg legla njihove mačke. 

Sent my daughter to a birthday party, and she came home with a very demanding party favor.
byu/Adrift-in-Kismet incats

Stover je u intervjuu za Newsweek rekla da nije znala da će na zabavi biti mačići te da nije htjela biti jedina majka koja će reći "ne" svom djetetu, tako da se njihovoj obitelji pridružio mačić Oscar, star devet tjedana.

No, problem je bio što Stover već ima starijeg mačka, Milesa, i nije bila sigurna kako će se slagati s pridošlicom. Na njezinu sreću, Milesu se svidio Oscar.

"Bila sam nervozna jer sam mislila da se neće dobro slagati", rekla je Stover. "Odmah su postali najbolji prijatelji. Spavaju zajedno... Jako je zaigran."

Internet je podijeljen

Stoverina objava podijelila je korisnike Reddita. Dok su neki pisali da je mačić presladak i da je odličan poklon dobrodošlice, druge je razljutilo što je nekome uopće palo na pamet da poklanja životinju.

"Davati životinje je riskantno, to može biti teret, a ne poklon. Moja sestra je dobila nekoliko riba u vrećici za svoj rođendan, bez ikakvih instrukcija ili hrane za ribe. Odjednom smo morali naučiti kako održati ribe na životu (u to vrijeme nije bilo interneta). Mama je nakon toga rekla da više nikada ne smijemo zvati na zabavu te roditelje i njihovo dijete", napisala je jedna korisnica TikToka.

"Presladak je i siguran sam da bi mi se svidio, ali ja bih u najmanju ruku bio ljut, ako ne i bijesan, jer je netko pomislio da je dobra ideja dati životinju kao poklon dobrodošlice", dodao je drugi korisnik.

Što vi mislite o tome?

 

Pročitajte više