Žena udomila starog i slijepog psa koji je umro nakon 28 dana: "Bio je voljen"

Foto: TikTok

MILIJUNE ljubitelja pasa dirnuo je video na TikToku koji prikazuje posljednji mjesec života starog i slijepog psa Roostera. Bio je jedan od najstarijih pasa u skloništu, a udomila ga je jedna žena koja mu je htjela omogućiti sretan dom. Video na kojem Rooster spava u krevetu, igra se s igračkama i uživa u vožnji je pregledan više od 94 milijuna puta. 

TikTokerica je dodala da je voljela Roostera više nego itko ikada iako je imao loš vid, nedostajali su mi zubi te je bio bolestan. Nakon 28 dana u svom novom domu, Roosterovo zdravlje se pogoršalo. Trbuh mu je počeo oticati i jako ga je to boljelo. Iako ga je tiktokerica odvela veterinaru, Rooster se nikad nije vratio kući. 

@ksam325

 

♬ original sound - jessie (taylor's version)

"Ova snimka me natjerala da zajecam naglas"

"Sada se osjećam jako pospano. Mislim da je vrijeme da odem. Nadam se da će moja mama biti dobro. Čujem je kako plače i moli nekoga tko se zove bog da me ne odvede. Došlo je vrijeme da se oprostimo. Znam da je moja mama tužna, ali volio bih da zna da je ovo bilo najboljih 28 dana u mom životu", stoji u opisu snimke. 

Mnogi korisnici društvenih mreža pohvalili su vlasnicu što je starijem psu priuštila tako lijep život. "Cijeli je život čekao na tih 28 dana ljubavi. Dala si mu mir i ljubav", "Svaki put me potresu snimke tužnih pasa, ali ovaj video me natjerao da zajecam naglas", komentirali su. 

@ksam325 The fact that she has to live without him 😖 #rescuedog #seniordog #petloss #grief #rainbowbridge #rooster ♬ These Memories - Hollow Coves

Pročitajte više