Žena snimila kako njezin zlatni retriver izgleda nakon šetnje, video će vas nasmijati

Screenshot: TikTok

ZLATNI retriver Hubert obožava se igrati i valjati u blatu. Njegova vlasnica na TikToku objavljuje smiješne videozapise iz njihovih šetnji, koje često završe tako da ga vlasnica mora detaljno okupati. 

Na ovom videozapisu, koji je od objave pogledan više od 30 milijuna puta i ima 1.7 milijuna lajkova, Hubert sjedi na zadnjim nogama dok njegova vlasnica snima koliko je prljav od blata. Presladak Hubert bio je više smeđ nego žut, a blata je imao čak i oko očiju. S obzirom na kut snimanja, mnogi su mislili da se uopće ne radi o zlatnom retriveru, sve dok nisu ugledali glavu psa.

"Očekivala sam labradora ili border collieja, a ne zlatnog retrivera", "Sigurna sam da ne žali ni sekunde", "Tipičan zlatni retriver, moj isto uvijek dođe prljav iz šetnje", "Očekivala sam nekog drugog psa, koliko je bio prljav", neki su od komentara.

@hubertthegoldenretriever Mud season has finally begun 🫣 #hubertthegoldenretriever #albert #golden #goldenretriever #retriever #muddydog #muddy #dirtydog #denmark #copenhagen @Pubity @weratedogs ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Pročitajte više