Žena snimila što štenac radi svaki put kad dođe njezin unuk, video je presladak

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka je oduševio videozapis malenog štenca njemačkog kratkodlakog ptičara kada je čuo da je došla njegova omiljena osoba. Vlasnica malenog psića snimila je dragocjen trenutak, a potom ga podijelila na platformi na kojoj je ubrzo postao viralan.

Na objavljenom videozapisu, koji je dosad pogledan više od 14 milijuna puta, štenac pokušava otvoriti vrata sobe u kojoj se nalazi dijete. Kada je to konačno uspio, otrčao je do dječaka koji je spavao u nosiljki za bebe i ušuškao se pokraj njega. Presladak prizor oduševio je ljude koji su napisali da je psić pronašao svoju omiljenu osobu.

@charlies.in.charge I believe the new puppy loves my grandson….#gsp #gsppuppy #gspoftiktok #gspdog #babyboy #babylove #puppiesoftiktok #puppytiktok #puppy #crying ♬ original sound - Charlie

Mnogi su u komentarima istaknuli da im je prizor nevjerojatno sladak te su pisali da jako vole gledati ovakve videozapise. 

"Štenci misle da su bebe njihova obitelj, zato i žele spavati s njima", "Ovaj psić i dječak će biti najbolji prijatelji", "Psić ga je odabrao", "Ovakvi videozapisi mi uvijek uljepšaju dan", "Njegov čovjek je trebao pomoć i nije htio potratiti ni sekundu vremena", "Ovaj video je nešto najslađe na svijetu", komentari su ispod videa.

Pročitajte više