Snimka lisica koje se igraju u dvorištu oduševila ljude: "Jednostavno predivno"

Screenshot: TikTok

SHANNON Jade je na Instagramu podijelila videozapis koji je snimila u svom dvorištu. Naime, u jednom trenutku ugledala je da se u njenom dvorištu nalazi jedna odrasla i šest malih lisica. Najslađe od svega je što su se lisice igrale kao da su u nekom parku.

Ženka lisice cijelo je vrijeme sjedila na istom mjestu i promatrala svoju mladunčad koja se bezbrižno igrala i uživala u trenutku. Shannon je presladak i nevjerojatan trenutak odlučila snimiti te ga podijeliti na svom TikTok profilu, a mnoge korisnike ove platforme trenutak kao iz animiranog filma raznježio.

"Kako ih samo mama promatra i pušta da uživaju u trenutku sigurnosti i sreće", "I ja bih voljela nešto ovako jednom ugledati u svom dvorištu", "Dugo nisam pogledala slađi prizor od ovoga", "Ovakvi trenuci imaju moć popraviti i najgori dan", "Jednostavno predivno", "Ne mogu prestati gledati", samo su neki od komentara.

@missgreeneyes_x Nature in its finest form 😍 Oh they melt my heart, i have the best views in my garden 🥹 #Fox #foxcubs #wildlife #nature ♬ Natural Beauty - Spiritual Gardens

Pročitajte više