Žena udomila malog psića pa se šokirala koliko je izrastao

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, @lifeofkodabear, na svom je profilu otkrila kakav ju je šok dočekao kada je udomila psića Kodu.

Korisnica je mislila da će Koda biti manji pas jer su joj u skloništu rekli kako njegova mama ima oko 20 kilograma. No, Koda je brzo izrastao u velikog psa, teškog 36 kilograma. Kodinu nevjerojatnu transformaciju pogledajte u nastavku.

@lifeofkodabear Should’ve known the minute they said "we don’t know who the dad is" #rescuedog #dogsoftiktok #puppiesoftiktok #largebreed #largebreedlovers #adoptdontshop #aussie #merleaussie #doglover #dog #puppy #puppylove #fyp ♬ Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Video je na TikToku pregledalo više od 1,8 milijuna ljudi, a neki od njih pisali su da su imali slična iskustva prilikom udomljavanja.  

"Mi imamo suprotan problem. Tražili smo psa srednje veličine. Onaj koji je trebao imati 20 kilograma, ima oko osam, a onaj koji je trebao imati 34 kilograma, ima 24", napisala je jedna korisnica u komentarima.

"Meni se dogodila ista stvar. Dobili smo najmanjeg psa u leglu, čiji mama i tata imaju oko 25 kilograma, ali mi smo završili sa psom teškim oko 40 kilograma", dodao je drugi korisnik.

Pročitajte više