Žena uhvatila policajce kako čine nešto divno za beskućnicu i njezinog psa

Foto: Facebook

JEDNA žena uputila se na benzinsku crpku kako bi kupila nekoliko sitnica. Nije ni slutila da će je u tome omesti ovako predivan prizor. Ugledala je dvojicu policajca kako se približavaju ženi i njezinom psu. Žena je sa sobom imala gomilu stvari i torbe, pa je zaključila kako se radi o beskućnici.

No unatoč tomu što žena nema dom, njezin je pas čist i uredan. Policajci su s njom izmijenili nekoliko rečenica i pomazili psa. Kada je ušla u dućan, primijetila je policajce koji su plaćali pseću hranu i slastice. Otišli su zatim vani i predali to beskućnici koja je ostala zatečena.

Žena koja je svjedočila ovom predivnom prizoru nije ih htjela prekidati te ih je odlučila fotografirati i sa svijetom podijeliti ovu prekrasnu priču. Priznala je da ju je taj čin doveo do suza i nadodala je kako i dalje postoje divni ljudi u ovom okrutnom svijetu.

Nije ih htjela prekidati jer je cijela situacija bila divna i nesebična. Bilo je dovoljno gledati ih izdaleka i uživati u svemu tomu. Nekoliko ih je minuta gledala šutke iz svoga auta, a policajci su se, nakon što su predali darove, još malo igrali sa psićem.

Pročitajte više