Žena usporedila udomljenog psa i psa s pedigreom, video je urnebes

Screenshot: TikTok

VETERINARSKA tehničarka Eve nedavno je na TikToku podijelila video u kojem uspoređuje svoje ljubimce - ženku malog engleskog hrta Mabel i mješanca Lennyja. Video je dosad pregledalo više od 3,5 milijuna korisnika društvene mreže.

"Oboje ih volim jednako, ali Mabel je princeza koja zahtijeva jako specifičan okoliš da bi preživjela, a Lenny ne razumije što se događa oko njega i mogao bi preživjeti bilo gdje", piše u objavi.

Eve je otkrila da je Mabel kujica s rodovnicom koju je platila 1600 funti (oko 1860 eura) jer se osjećala usamljeno za vrijeme pandemije.

"Mabel se boji vjetra i dugih vožnji autom. Ne želi jesti hranu za pse i alergična je na piletinu. Ako joj iz nekog razloga moram dati tabletu, uzrujana je tri dana. Mora spavati u mom krevetu, a ako joj kažem da treba otići na pod, počne plakati. Kada izađem iz sobe, počne plakati", objasnila je Eve. Dodala je da Mabel mora u bolnicu svaki put kad je bolesna.

Za razliku od Mabel, Lenny, kojeg je udomila, ne boji se ničega i može jesti bilo što - od ljudske do pseće hrane, jede čak i tablete. Spava u krevetu za pse, a Eve ne treba svaki trenutak biti uz njega jer on ne plače. "Nikada nije bio ni bolestan. Prilično sam sigurna da ovog lika mogu udariti s busom i da bi samo odšetao", našalila se Eve.

@eve_the_veterinary_nurse I love them both equally but Mabel is the princess who requires a specific environment to survive… Lenny is oblivious and could survive anywhere 😂 #dogs #dogsoftiktok #spoiltdog #rescuedog ♬ Countryside - Andrew Joy

"Udomljeni psi su jednostavno drukčiji. Imam čistokrvnog i on zahtijeva toliko brige. Za razliku od njega, moj udomljeni pas je sretan što je uopće tu", napisala je jedna korisnica TikToka u komentarima.

"Svi moji psi su udomljeni i oni su najizdržljiviji psi koje sam ikada upoznala", napisala je druga korisnica.

"Mabel je princeza i zaslužuje sve što joj treba. Predivna je", dodala je treća korisnica.

Pročitajte više