Ženka bigla prvi put se igra nakon godina u kavezu, pogledajte dirljivu snimku

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka dirnuo je video na kojem se ženka bigla prvi put igra nakon što je spašena iz laboratorija u kojem je bila jedna od životinja na kojima su se provodili testovi. Snimku su na platformi podijelili volonteri Beagle Freedom Projecta, a poslala im ga je čuvalica kod koje mala Amy trenutno boravi. 

U snimci se nalaze dva psa pasmine bigl, a Amy je ona koja na leđima ima puno više crne dlake. U opisu videa napisali su: "Ovo možda izgleda kao običan video igranja dva bigla, ali je mnogo više od toga. Amy se nikada prije nije igrala sve do ovog trenutka, jer je provela život zatvorena u malom kavezu. Njezina udomiteljica snimila je ovaj nevjerojatan trenutak videom kako bi ga podijelila s vama!" 

@beaglefreedom This may look like an ordinary video of two beagles playing, but it is much more than that. Amy had never played before until this very moment, as she spent her life confined to a small cage. Her foster mom captured this incredible moment on video to share with you! #dog #dogs #doggo #beagle #beagles #beaglelife #beaglelove #beaglesoftiktok #playtime #cute #wholesome #dogrescue #rescuedog #dogrescuer #fyp #foryou #viral ♬ original sound - NOFEELINGS.

Mnogi su u komentarima istaknuli koliko ih je video dirnuo, ali i da žale što se još uvijek provode testiranja na ovim životinjama.

"Ovo mi je ugrijalo srce", "Jedva je čekala igrati se, hvala vam što ste joj pomogli", "Imam bigla i odlični su psi. Mrzim što se još uvijek rade testiranja na njima", "Amy konačno živi život kakav zaslužuje. Neka joj je srećom", "Ovo je predivno", "Srce mi je puno kad vidim da još uvijek ima ljudi kojima je stalo", neki su od komentara.

Pročitajte više