Zima s krznenim prijateljima: savjeti za brigu o ljubimcima u hladnim mjesecima

Foto: Press

Dok na ulicama vlada zimska čarolija, važno je ne zaboraviti naše vjerne krznene prijatelje koji dijele toplinu naših domova. Zima može predstavljati izazove za njihovo zdravlje i dobrostanje, stoga smo pripremili niz savjeta kako biste osigurali da vaši ljubimci uživaju u udobnosti i sigurnosti tijekom hladnih mjeseci.

Topao smještaj

Osigurajte svojim ljubimcima topli i suhi smještaj tijekom zime. Ako su vanjski ljubimci, pružite im dovoljno skloništa od vjetra, kiše i snijega. Unutar kuće, omogućite im topla i udobna mjesta za odmor.

Pravilna prehrana

Prehrana je ključna tijekom hladnih mjeseci. Odaberite kvalitetnu hranu koja podržava njihovo zdravlje. Purina Pro Plan nudi visokokvalitetne formule prilagođene potrebama vaših ljubimaca, pružajući im sve nutrijente potrebne za održavanje vitalnosti. Radi se o prehrani s pažljivo odabranim sastojcima za najbolje rezultate. 

Fizička aktivnost

Iako su hladni dani izazov za aktivnosti na otvorenom, ne zaboravite na važnost fizičke aktivnosti za vaše ljubimce. Organizirajte kratke šetnje, igre u zatvorenom prostoru ili razmislite o novim igračkama koje će ih potaknuti na kretanje.

Zdrava probava

Održavanje zdrave probave ključno je tijekom zime. Uz Purina Pro Plan FortiFlora dodatak prehrani, pružate svojim ljubimcima potrebne probiotike koji podržavaju ravnotežu crijevne flore. Ovaj dodatak može pomoći u smanjenju problema s probavom koji su česti tijekom hladnih mjeseci.

Briga za kućne ljubimce tijekom zime izazov je koji se može prevladati pravilnom njegom i pažnjom. Uz Purina Pro Plan prehranu i FortiFloru, osiguravate da su vaši ljubimci sretni, zdravi i spremni uživati u svakom trenutku tijekom zimske sezone. Neka vaši krzneni prijatelji dožive zimu bezbrižno i s veseljem.

Pročitajte više