Zlatni retriver stao u obranu djevojčice koja je plakala dok je mama vikala na nju

Foto: Douyin

OBITELJSKI pas Harry raznježio je internetske korisnike svojom reakcijom kada je vidio da njegova vlasnica kori dvogodišnju kćer zbog toga što je otvorila i koristila njenu kremu za lice, piše Daily Mail.

Dok je majka vikala na djevojčicu, pas koji je ime dobio po Harryju Potteru dotrčao je do djevojčice i počeo je tješiti šapicama, prije nego što se okrenuo prema majci i pokazao joj zube, kao da joj poručuje da prestane iskaljivati svoj bijes na malenoj.

"Bila sam jako bijesna. Kupila sam novu kremu i ostavila je u dnevnom boravku dok sam spremala ručak, a kći ju je odmah dohvatila", ispričala je majka

"Moja djevojčica je počela plakati jer sam glasno vikala na nju, a onda je dotrčao Harry", dodala je.

Objasnila je da je viknula psu da se pomakne i prestane je braniti, ali je on u tom trenutku postao još agresivniji. Zatim je položio njuškicu na rame djevojčice, kao da je pokušava smiriti.

"Iako sam još uvijek bila uzrujana, prizor je bio zaista smiješan i zarobio mi je srce. Shvatila sam da će vam pas uvijek pokušati pomoći ako se prema njemu ponašate kako treba", rekla je.

Harryjevu reakciju je snimila i postavila na kinesku verziju TikToka Douyin, gdje je odmah postao viralan i zaradio više od milijun lajkova.

Dodala je i da ovo nije prvi put da pas brani djevojčicu.

"Dotrči svaki put kada povisim ton na kćer. Dao bi svoj život za nju", priznala je.

Pročitajte više