Zlostavljana kujica treba operaciju, možete li joj pomoći?

UDRUGA za dobrobit i zaštitu životinja Micka objavila je apel za zlostavljanu kujicu koja treba operaciju. Kujica je sustavno zlostavljana i to čitav život. Dokaz njene patnje su metak kraj kralježnice, lom vrata femura, odavno zarasli prijelom u koljenu, protruzija trećeg očnog kapka i upala petog prsta koja već izjeda kost.

U ponedjeljak je naručena na operaciju koja će joj omogućiti da hoda bez većih poteškoća. Operacija kuka i amputacija upaljenog prsta su prioriteti, a sve ostalo doći će na red ovisno o procjeni veterinara što znači da je čekaju dvije do tri operacije. 

"Točan iznos ne znamo, ali prema dosadašnjem iskustvu radit će se o nekoliko stotina eura. Iznimno smo zahvalni što smo do sad uspjeli pokriti troškove čišćenja od unutarnjih i vanjskih parazita, čip, cjepiva i hranu, no primorani smo opet tražiti pomoć. Za operacije nemamo, a neophodne su ovom malom biću koje od čovjeka do sada nije doživjelo ništa dobro", kažu iz Micke.

❗Zlostavljana kujica treba operaciju❗ 🔴 Metak kraj kralježnice, lom vrata femura, odavno zarasli prijelom u koljenu,...

Objavljuje MicKa - udruga za dobrobit i zaštitu životinjaPetak, 21. srpnja 2023.

Inače, kujica je sa četiri štenca ostavljena u Glinicama, na vrućini. Jedno štene je pregazio auto, a mama i tri male ženke stigle su u Udrugu. Na prvu se mislilo da je riječ o kuji starijoj od 10 godina, ali zapravo ima oko dvije godine.

Ako možete pomoći, to učinite uplatom na: 

PBZ
IBAN: HR6523400091111120673
SWIFT: PBZGHR2X 
PayPal: marija.tsk@gmail.com
KEKS: 0914754836
Opis: "Kani operacije"

Pročitajte više