Ženu šokiralo kad je shvatila što joj je majmun ukrao iz torbe

Screenshot: TikTok

MAISIE je nedavno doživjela neugodan incident s majmunom prilikom posjeta parku majmuna na Tenerifima u Španjolskoj. Naime, znatiželjan majmun zavirio je u njenu torbu i iz nje izvadio tampon. Na početku snimke se vidi Maisie kako stoji s majmunom na ramenu. Samo nekoliko sekundi kasnije, životinja je odlučila zaviriti u ženinu torbu. "Žene, čuvajte svoje tampone na sigurnom u ovom parku", piše na snimci.

Nakon što je majmun ukrao njezin tampon, skočio je s njezinih ramena i krenuo se penjati uza zid dok je žena bila u potpunom šoku. "Pokušao je pronaći nešto za jelo. Pogledajte moje lice, u šoku sam", stoji u opisu videa koji ima više od 327 tisuća pregleda. 

"Životinje rade što žele", rekao je glasnogovornik parka

Glasnogovornik parka Francisco Reina rekao je za Newsweek da se posjetiteljima govori da ne diraju životinje koje slobodno lutaju. Međutim, isto pravilo ne vrijedi za životinje koje se ponekad penju na ljude, što se vidi na snimci. "Životinje rade što žele u zoni kontakta. Nekad se penju na ljude, a nekad to ne rade", kazao je. 

Na web stranici parka piše da je ova vrsta majmuna vrlo društvena - "oni se vole penjati na drveća, povremeno silaziti na tlo u potrazi za hranom ili se igraju s drugim članovima svoje skupine." Srećom, u videu, član osoblja je bio u blizini i uspio je vratiti tampon od majmuna jednostavnim lupkanjem po zidu. Potom je majmun jednostavno ispustio tampon iz ruku. 

Pročitajte više