10 dana prije invazije: Širi se snimka Zelenskog i supruge nastala na Valentinovo

Foto: Instagram

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog i njegove supruge Olene nastala na Valentinovo ove godine.

Snimka je nastala dva dana prije 16. veljače, datuma za koji su američki obavještajci upozoravali da bi mogao biti dan početka invazije. Invazija je na kraju počela 24. veljače. "Zajedno smo, doma smo, u Ukrajini smo", rekao je Zelenskij u snimci na kojoj je pozirao sa suprugom dok je ona držala buket cvijeća.

 

Ukrajincima se obratila i Olena. "Volimo se i volimo Ukrajinu", rekla je ona u kameru. Nakon toga je pao i poljubac u obraz. Snimka se ovih dana ponovo širi internetom i izaziva brojne komentare. "Ovaj čovjek je cijeli paket", "Bog blagoslovio njega i njegovu obitelj, tko je mogao znati što će biti deset dana kasnije", komentiraju sad neki.

Ipak, neki su snimku iskoristili da kritiziraju poteze ukrajinskog predsjednika. "Uvjeravao je ljude da će sve biti dobro i doveo ih u situaciju u kojoj su sad", "Kao tinejdžer se ponaša u krucijalnoj situaciji, evo što sad imamo", žale se neki.

Pročitajte više