10 mil. pregleda: Izbacili tipa sa sjedala u prvom razredu zbog bizarnog razloga

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Danielle Schwab na svom je profilu objavila bizarnu priču koja se dogodila njezinom zaručniku kojeg je osoblje zamolilo da se preseli iz prve klase u premium ekonomsku. 

Danielle je sa svojim zaručnikom Mikeyjem i roditeljima putovala iz Londona u Chicago. U jednom trenutku rekli su mu da član osoblja treba njegovo sjedalo. 

Premjestili ga sa sjedala

"Moramo vas premjestiti", rekli su mu. Daniellini roditelji, koji su im poklonili karte kao poklon iznenađenja, upitali su zašto im treba Mikeyjevo mjesto te doznali kako im treba "da bi član osoblja mogao odspavati". 

@watergirl8296 #unitedairlines #dobetter #unitedairlinestiktok #fyp ♬ original sound - Danielle Schwab

Rekli su im da je Mikey bio "sljedeća osoba na popisu", no obitelj nije uspjela doznati o kojem se popisu točno radi. Tiktokerica tvrdi kako je osoblje bilo "vrlo nasrtljivo i bezosjećajno", a njezin je zaručnik na kraju morao prijeći u premium ekonomsku klasu. 

@watergirl8296 Heres the full stort in written format to clear up any confusion. #unitedairlines #unitedairlinestiktok ♬ original sound - Danielle Schwab

Danielle je situaciju nazvala "zbunjujućom", a čak su i stjuardese tiktokerici navodno priznale da je cijela stvar "užasno provedena". Nakon što je obitelj sletjela, drugi djelatnik zračne luke pomogao im je uhvatiti povezani let, a Danielle tvrdi kako obitelji "nije dana nikakva naknada". 

Njezin je video postao viralan prikupivši više od 10 milijuna pregleda i 725 tisuća lajkova.  

Javili se iz zrakoplovne tvrtke 

Iz zrakoplovne tvrtke naknadno su obavijestili kako na letu sjedala namijenjena za odmor osoblja nisu bila dostupna, zbog čega su morali premjestiti obitelj te da će svakom članu obitelji dati bon u vrijednosti od 1500 dolara za njihovo sljedeće putovanje. 

Pročitajte više