10 milijuna pregleda: Otišla se tetovirati pa uočila grešku, njezina reakcija je hit

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA, koja objavljuje pod nadimkom @theearthylama, objavila je viralan video u kojem je pokazala grešku koju je njezin tatoo majstor napravio prilikom izrade nove tetovaže. Djevojka je zatražila tetovažu s natpisom "Everything’s fine" ("Sve je u redu"), no zbog jedne sitne pogreške završila je s natpisom "Everthing’s fine". 

@theearthylama 🤣🤣 He's mortified and I think it's so much better. #tattoo #tattoos #ink #inked #art #tattooartist #tattooart #tattooed #tattoolife #tattooideas #love #artist #blackwork #instagood #tattoodesign #tatuagem #tattooing #tattooist #blackandgreytattoo #tattooink #tatuajes #instagram #me #tattoostyle #photography #drawing #tatuaje #tattooer #traditionaltattoo #tattoogirl ♬ Oh No - Kreepa

Na snimci, koja je pregledana čak 10 milijuna puta, tatoo majstor je bio u potpunom šoku kad je djevojka počela plakati od smijeha nakon što je ugledala tetovažu s greškom, a mnogi su u komentarima pohvalili njezinu reakciju, ali i situaciju u kojoj se našao tatoo majstor. 

"Jadnik je tako zbunjen. Ovo će ga proganjati", "Svaka čast, ja bih drugačije reagirala" i "Samo na drugu ruku tetoviraj natpis ‘Nema kajanja’ i sve će biti super", neki su od komentara. 

Pročitajte više