Ovih 10 pogrešaka zasigurno niste primijetili u omiljenim serijama

Screenshot: Youtube

SERIJE na TV-u koje volimo gledati imaju veliku vojsku fanova, a neki od njih su uočili brojne pogreške u njima. Mnogo se pogrešnih detalja potkralo tijekom snimanja, a ovo su neki od najnevjerojatnijih, piše BuzzFeed. 

Lik iz serije dobio novo prezime

"U seriji Gilmore Girls Jacksonovo prezime bilo je Melleville, a zatim se pretvorilo u Belleville."

Promijenili datum rođenja

"Živcira me što u seriji Friends nekim likovima mijenjaju datume rođenja."

"Rekla je da je završila školu, a onda kasnije da nije"

"U seriji The Golden Girls Rose kaže da je bila najbolja učenica u srednjoj školi St. Olaf, a zatim u drugoj epizodi tvrdi da nikada nije završila školu i da joj je Dorothy morala pomagati oko dobivanja diplome."

"Rekao je djevojci u jednoj epizodi da je voli, a kasnije mu je ona prigovarala zašto joj to nije rekao"

"U 4. sezoni serije NCIS Tony je na tajnom zadatku i izlazi s kćerkom trgovca oružjem i on joj u jednom trenutku kaže 'volim te' na telefon. Nekoliko epizoda kasnije, ona je ljuta što joj on i dalje nije rekao da je voli."

"Sheldon se prvo mučio s lovom, kasnije je otkriveno da je pun kao brod"

"U seriji Teorija velikog praska u prvoj epizodi Sheldon i Leonard su u banci sperme gdje pokušavaju zaraditi nešto dodatnog novca, ali se u 2. sezoni otkriva da Sheldon ima gomilu love koju posuđuje Penny i da on općenito nije nezainteresiran za novac."

"Ujak Jessy nema isto prezime"

"U seriji Full House ujaku Jesseju je promijenjeno prezime."

Donnina mlađa sestra više kao da ne postoji

"U prvoj sezoni serije That '70s Show Donna Pinciotti ima mlađu sestru po imenu Tina kojoj se Fez nabacuje. No Tinu se više uopće nije spomenulo, osim šale tijekom odjavne špice u drugoj sezoni."

Prvo mu je bio bratić, a onda je postao prijatelj iz djetinjstva

"U seriji The Andy Griffith Show Barney Fife se pojavio kao bratić Andyja Taylora, ali je onda postao Andyjev prijatelj iz djetinjstva."

Nedosljednost u scenariju

"U prvoj sezoni serije Veep Selina kaže da je Gary diplomirao prirodne znanost, ali kasnije u seriji kaže da je diplomirao hotelijerstvo."

Lik u seriji je dobio brata koji je brzo napunio pet godina

"U seriji Boy Meets World Cory je dobio mlađeg brata Josha kojeg su kasnije tek par puta spomenuli, a zatim se pojavio u seriji kao dječak od 5 godina u manje od godinu dana od rođenja."

Pročitajte više