100.000 pregleda u jedan dan: O ovom nastupu u The Voiceu priča Hrvatska

Screenshot: HRT

U DRUGOJ epizodi Nokauta u emisiji The Voice kandidatkinja Darija Ramljak izvela je pjesmu Ako me nosiš na duši koju u originalu pjeva Zlatan Stipišić Gibonni te oduševila i gledatelje i žiri.

20-godišnjakinja iz Međugorja u samo jedan dan popela se na drugo mjesto trendinga na YouTubeu, a njen je nastup dosad pregledan skoro 100 tisuća puta. Zasad su od njene izvedbe Gibonnijevog hita gledaniji samo "highlightsi" iz rukometne utakmice Njemačka - Hrvatska.

"Jednostavno i predivno! U nekom drugom svemiru naspram ostalih večeras", "Wooow... Samo wooow... Takvu pjesmu otpjevati, svaka dlaka mi se naježila i oznojila koliko intenzivno i dobro je ovo bilo", "Evo uzmi nosi sve što imam, samo nemoj prestajati pjevati...", "Koja je ovo emocija... Božja... Vanzemaljska... Iz neke druge galaksije... Pjeva kao da ima dušu staru 1000 godina... A još je dijete svojom pojavnošću...", samo su neki od oduševljenih komentara na YouTubeu.

"Naša Darija putuje na probe iz Međugorja i svi se šalimo na račun njezinih dugih putovanja, a onda krene pjevati i svi imamo stisnuto grlo pola sata", ponosno je rekla njena mentorica Vanna nakon nastupa i zahvalila joj na odličnoj izvedbi.

Darija je prolaz na audiciji izborila pjesmom Ti me vodi preko voda. Tad je rekla da joj je glazba život i objasnila da joj je otac roker usadio ljubav prema glazbi. Snagu pronalazi, kaže, i u Bogu pa se prekrižila prije izlaska na pozornicu na audiciji.

Pročitajte više