11 užasnih priča o seksu: "Poslije su mi rekli da imaju kamere po cijeloj kući"

Foto: Instagram

SEKS. Koliko je divan i poželjan, toliko može biti neugodan i nespretan.

Jedanaestero čitatelja BuzzFeeda odlučilo je s ostalima podijeliti svoja iskustva u kojima je seks za njih postao neugodan.

Nezgoda s bradavicom

"Izašla sam na spoj s tipom kojeg sam upoznala preko aplikacije i odmah smo kliknuli. Nakon par barova, dobrog razgovora i fizičke kemije, odlučili smo otići kod njega. Počeli smo brijati, postalo je intenzivno, toliko intenzivno da mi je iščupao prsten s bradavice. Nisam to odmah shvatila, već sam poslije vidjela krvlju natopljene plahte. Pogledala sam dolje i vidjela krv kako šiklja iz bradavice", opisala je djevojka koja je odlučila ostati anonimna.

Posjet hitnoj

"Prvi put sam probao analni seks s bivšim podcijenivši koliko nam lubrikanta treba. Isprva nije bilo neugodno, no onda me počelo boljeti. Kad ga je izvukao (koristili smo strap on), bilo je mnogo krvi, uspaničario sam se i htio na hitnu. Stajao sam satima na hodniku u velikoj majici i dva para gaća", opisao je nesretni mladić.

Dečko s tamponom

"Bila sam s dečkom i rekla sam mu da imam menstruaciju. Rekao je da mu ne smeta pa sam rekla da idem u kupaonicu izvaditi tampon. Odgovorio je da ima tri sestre i zna kako to funkcionira, izvukao tampon iz mene i bacio ga", opisala je djevojka koja je također željela ostati anonimna.

Krv iz nosa

"Dečko i ja smo bili usred oralnog seksa. Osjetila sam da mi nos curi, no odlučila sam to ignorirati. Otvorila sam oči i vidjela svoju krv posvuda po njegovom spolnom organu", ispričala je još jedna djevojka.

Čuvar kuće

Čuvali smo kuću jednom paru iz naše župe. Pohvatali smo se u dnevnoj sobi nekoliko puta tog vikenda. Tek su mi poslije rekli da imaju kamere po cijeloj kući. Nisam ih pitala jesu li što vidjeli, a i ne želim znati", ispričala je djevojka koja se predstavila kao desireebrown321.

Udarac u maternicu

"Imala sam 17 godina i bilo je to u noći kad sam izgubila nevinost. Nisam jela cijeli dan, a došla sam na zabavu. S dečkom sam bila u automobilu od prijatelja i počeli smo se seksati. Već na početku udario me u vrat maternice i počela sam povraćati. Bio je drag, držao mi je kosu dok sam povraćala gola iz automobila", opisala je još jedna djevojka.

Ugriz

"Dok sam sisala testise svog dečka, slučajno sam ga ugrizla. Ups", opisala je anonimna djevojka.

Nezgoda u trudnoći

"Na početku trudnoće, dok sam još imala jutarnje mučnine, popela sam se na muža kako bih mu uljepšala jutro. Nažalost, od poskakivanja mi je pozlilo pa sam povratila, rasplakala se, a onda se malo i popiškila", opisala je jedna buduća majka.

Nabrzaka

"Zaštitar iz kluba bio je sladak pa sam ga pozvala kod sebe. Bili smo u krevetu, tri puta ga je stavio i stao. Pitala sam ga što je bilo, a odgovorio je da je kondom puknuo. Provjerila sam s vodom ima li rupa i ispostavilo se da je kondom čitav, samo je on prebrzo svršio", ispričala je još jedna anonimna djevojka.

Stenjanje

"Završila sam s tipom kojeg dugo znam, bio je visok i jako zgodan. Bila sam jako uzbuđena sve dok nije počeo stenjati i zavijati poput divlje životinje", još je jedna priča.

Sporedna vrata

"Kad sam bila mlađa, otišla sam s dečkom u kuću pored naše (obje su u vlasništvu moje obitelji). Bili smo usred posla na kuhinjskim elementima kad sam čula buku. Pogledala sam prema sporednim vratima, a tamo su stajale moja majka i sestra, užasnute", opisala je djevojka pod imenom abigailg4cdddf51a.

Pročitajte više