1.3 tisuće lajkova: Mrle iz Leta 3 pokazao kako se priprema za Doru, video je hit

Screenshot: Facebook

LET 3 prvi put nastupa na Dori, a njihova pjesma Mama ŠČ trenutno najbolje kotira na YouTube trending ljestvici. Frontmen riječke grupe Damir Martinović Mrle objavio je na njihovoj Facebook stranici video priprema za nastup na Dori koji je postao hit.

"Dora, čupaj pi*ku"

Mrle je objavio video iz teretane u kojem se vidi kako je ozbiljno pristupio pripremama za Doru, a da stvari budu još teže, trening je odlučio odraditi u svjetlucavim plavim gležnjačama na petu.

Počele ozbiljne pripreme za Doru. Ko se ne priprema za Doru nek sjedi kući jede čvarkiće….🕺🏻…sa Dore na AntiValentinovo!!!

Posted by Let 3 on Wednesday, 11 January 2023

"Dora, čupaj pičku. Ajmo, Dora. Čupaj… pičku. Ajmo", bodri se Mrle. "Tko se nije pripremio za Doru, neka sjedi kući i jede čvarkiće", poručio je, dodavši još jednom svoj slogan: "Čupaj pičku."

Video je skupio preko 1.3 tisuće lajkova uz brojne komentare podrške.

Trening u čizmicama

"Gledat ću Doru samo zbog vas!", "Bome, imaš jače noge neko 20-godišnjaci", "Outfit je savršen", samo su neki od komentara, no čizmice su ipak pokupile najveće komplimente.

"Cipelice su za trening balansa", "Čizmice su neonske demonske" , "Čizmice su mrak!" samo su neke od pohvala modnom izdanju pjevača.

Pročitajte više