15 mil. pregleda: Otišla na krstarenje pa pokazala kako izgleda putovanje noću

Foto: Screenshot TikTok

TIKTOKERICA pod korisničkim imenom @victorias.way na društvenoj mreži objavljuje snimke s krstarenja na koje je sa suprugom krenula krajem prošle godine. 

Ispričala je kako joj je putovanje dosta stresno i podijelila savjete kako se što sigurnije osjećati na brodu - kako joj nepoželjni putnici ili posada ne bi ušli u kabinu. Victoria smatra da opreza nikad nije dovoljno, a njezine snimke pregledane su nekoliko milijuna puta. Nije otkrila gdje krstari ni o kojem je kruzeru riječ, no njezin sadržaj ubrzo je postao viralan. 

@victorias.way Women's Cruise Safety Tips🔐 #cruisetips #cruiselife #cruisetok #cruisetipsandtricks #cruisesafetytips #cruisesecurity #womansecurity #womensafetytips #womensafety #traveltoktok #travelsafety #travelsafetytips #travelsafetytip #travelsafetywomen #hoteltips #hoteltrick #hotel #safety #LifeHack #besafe #kidnappedinhotel #hotelsafetytips #hotelsafetyhacks #hotelsafe #hotelsafehack #viral #viralvideo #pageforyou #Unlock #Unlockdoors #fyp #foryou ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

Za dodatnu sigurnost, Victoria je instalirala alarm koji se aktivira ako netko pokuša ući u njezinu kabinu. Ispred vrata prije spavanja stavlja i komad namještaja i postavlja sigurnosnu kameru. Prije toga, provjerava je li netko na balkonu kruzera, zaključava vrata i navlači zastor.

Neki su joj u komentarima poručili da je pohvalno što razmišlja o svojoj sigurnosti, no misle da je ipak malo pretjerala. Smatraju da je dovoljno postaviti samo alarm. Međutim, slažu se da svatko najbolje zna za sebe i da je sasvim u redu napraviti sve da se osjeća sasvim sigurno. 

Opisala najgoru noć na kruzeru

No još veću pozornost privukao je Victorijin video u kojem je ispričala kako joj je putovanje na kruzeru izazvalo velike mučnine. 

"Ovo mi je bila najgora noć na kruzeru. Brod se jako počeo ljuljati, iz sata u sat sve više. Zamalo sam dobila panični napadaj", rekla je Victoria u videu koji je pregledalo više od 15 milijuna ljudi. Potom je pokazala da je stavila flastere protiv morske bolesti te je izašla na balkon da udahne svježeg zraka.

@victorias.way The worst night on a ship😭🛳️🌊 #motionsickness #motionsick #motionsick #seasick #seasickness #scared #scaredforlife #panicattack #panic #stormatthesea #cruiselife #cruisetiktok #cruiseship #cruisetok #cruiser #cruisers #cruiseshiplife #cruiseadvice #cruiseadvisor #cruiseadventures #cruiseaddict #traveltiktok #travel #traveltips #traveling #cruisevlog #cruisevlogger ♬ Wind - Soothing Sounds

Pratiteljima je tad snimila kako izgleda putovanje kruzerom noću kada počne jak vjetar, a valovi su sve veći. "Strašni su mi ovi zvukovi vjetra i valova. Uplašila sam se kao nikad. Nadam se da se ovo više neće ponoviti", istaknula je tiktokerica koju je, kako kaže, jako iznenadilo što svaki kruzer ima mrtvačnicu.

 "Kruzer je super dok ne shvatiš da ima mrtvačnicu. Svake godine na kruzeru umre oko 200 ljudi. Čuvajte se", napomenula je.

@victorias.way It's very scary. May this never happen to anyone🥺 #cruisetips #cruiselife #cruisetok #morguetok #citymorgue #cruisetip #cruiseadvice #cruiseadvisor #cruiseadventures #cruiseaddict #traveltiktok #real #facts #funfacts #scarystories #scary #horror ♬ Cornfield Chase - Hans Zimmer

Nedavno je objavila i video u kojem je nabrojala nekoliko najstresnijih situacija koje se mogu dogoditi tijekom krstarenja. Victoria kaže kako je najgore kada let avionom bude otkazan na dan krstarenja pa čekate drugi i prekasno stižete do kruzera. On potom isplovljava bez vas, a vi ostajete u nepoznatoj zemlji potpuno sami. 

Drugo, smatra Victoria, najgore je kad zaboravite ponijeti lijekove i uhvati vas morska bolest. Potom, smatra kako je grozno kad se djeca razbole tijekom putovanja. Također, najgore joj je, kaže, kad bude jako loše vrijeme. "Tijekom oluje gledate u to sivilo, a vjetar puše...", istaknula je. 

@victorias.way Five scary situations on a cruise🛳️😢 #cruiselife #cruisetiktok #cruiseship #cruisetok #cruiser #cruisers #cruiseshiplife #cruiseadvice #cruiseadvisor #cruiseadventures #cruiseaddict #traveltiktok #travel #traveltips #traveling #cruisevlog #cruisevlogger #beautifulplaces #oceanview #oceanview #atlanticocean #vlog #scarycruise #scarycruiseship ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Inače, Victoriju na TikToku prati više od 80.000 ljudi. Osim što je podijelila svoje iskustvo s krstarenja, objavila je nekoliko videa u kojima daje savjete kako se pobrinuti za svoju sigurnost prilikom boravka u hotelu i kada ostanete sami kod kuće. 

@victorias.way Life hack to stop intruders in your home🏚️ #homesafety #homesecurity #homesafe #housesafetytips #homesecuritytips #homesecuritymeasures #safety #becareful #becarefull #thiefsimulator #thief #thieft #LifeHack #lifehacks #lifehacktiktok #lifetips #womansecurity #womensafetytips #womensafety #girlsafetytips #girlssafetymust ♬ original sound - Anthem Cloud

Pročitajte više