18+ glumica: Nisam htjela spolni odnos utroje sa slavnim nogometašem jer je odbio...

Foto: Instagram

RUSKA pornoglumica Lola Taylor tvrdi da je odbila seks utroje s bivšim ruskim reprezentativcem Andrejem Aršavinom jer se nije htio slikati s njom. 

Lola je za ruski KP ispričala kako su ona i prijateljica upoznale Aršavina i ruskog nogometaša Vladimira Bistrova u jednom elitnom restoranu. Kaže kako ih je Aršavin pozvao za njihov stol. 

"Nisam mogla vjerovati da me bivši kapetan ruske reprezentacije zove za svoj stol. Naravno, častio nas je. Popili smo dvije boce kvalitetnog 12 godina starog vina, pušili šišu i slično. Aršavin je bio prilično tih i miran, ali u nekoliko navrata je pokazao koliko novca ima kod sebe. Bistrov je pričao bez prestanka, on je baš zabavan lik", ispričala je. 

Lola dalje opisuje kako su se ona, Bistrov i Aršavin uputili u Aršavinovu hotelsku sobu, a tad ih je zamolila da naprave zajednički selfie. 

"Bilo bi glupo odbiti seks. Kad smo došli u sobu, Aršavin i Bistrov su legli na krevete, a ja sam ih prije svega zamolila za selfie. Počeli su se živcirati i rekli su mi da 'mogu dobiti što god hoću kad završimo'. Tad mi je njihov prijatelj Aleksandr pokušao uzeti mobitel. Poludjela sam i otišla. To je tako čudno, htjeli su seks utroje, ali ne i selfie", kaže Lola. 

Idući dan im se, tvrdi, htjela osvetiti pa je prišla njihovom stolu u restoranu i ponovno ih tražila fotografiju. 

"Ne, nećemo se slikati", glasio je odgovor. 

Lola je, inače, privukla puno pozornosti ranije ove godine kad je obećala da će spavati s osobom koja otkrije lijek protiv koronavirusa. 

Pročitajte više