228 milijuna slušanja u jednom danu: Najiščekivaniji album 2022. ruši rekorde

Foto: Profimedia

SPOTIFY je jučer objavio da je novi album Taylor Swift Midnights oborio rekord tog streaming servisa po broju streamova u jednom danu. Midnights je tako postao najslušaniji album u povijesti streaming servisa u jednom danu, a popularna pjevačica postala je najslušaniji izvođač Spotifya.

Stranica Pop Base danas je na Twitteru precizirala i brojke: Midnights je u 24 sata preslušan 228 milijuna puta.

"To je prvi put u povijesti ovog streaming servisa da jedan izvođač ima više od 200 milijuna streamova u jednom danu", navode na Twitteru.

Fanovi su poludjeli za novim albumom Taylor Swift

Podsjetimo, novi album Taylor Swift srušio je rekord Spotifya za album s najviše streamova u jednom danu. Novi album pjevačica je objavila u petak, a za postavljanje novog rekorda trebalo joj je manje od jednog dana. Swift je zahvalila svojim obožavateljima što su "učinili nešto zadivljujuće", a Spotify se oglasio o rekordu na svojim službenim stranicama.

“I prije nego što je sat uopće otkucao ponoć 22. listopada, Taylor Swift srušila je rekord za album s najviše streamova u jednom danu u povijesti Spotifya. Čestitamo, taylorswift13”, tvitao je službeni profil platforme.

Pročitajte više