Hauser iz Las Vegasa za Index: "Ako je ljubav prava, ništa ne može predstavljati prepreku"

Foto: Instagram

2CELLOS predstavili su se američkoj publici na CBS-u, a za Index su otkrili i ako je bilo na snimanju, ali i neke detalje s američke turneje.

Tako naš proslavljeni čelistički dvojac imao je priliku pokazati se stranoj publici poput velikih svjetskih zvijezda - i to videom koji su snimili s producentom hrvatskih korijena Peterom Radovichem u njegovom showu "Thursday Night Football". Zajedno su snimili video kojim se najavljuje početak tjedne utakmice kojega je vidjelo preko 20 milijuna Amerikanaca!

"On je zbilja svjetski čovjek i veliki profesionalac. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim, odmah smo se prokužili i odlično slagali u samom startu, kako na poslovnom tako i na privatnom planu", rekli su nam dečki o suradnji s Peterom koji je snimio i dokumentarac o našim vaterpolistima "Barakudama".

Kako je ovo ipak bila  sportska priča, morali smo upitati dečke i hoće li možda nastupati i na finalu američkog nogometa SuperBowlu na kojem će sljedeće godine drugi put nastupati Bruno Mars. "E to bi bio spektakl i ostvarenje snova, nastupiti na takvom događaju!  Voljeli bismo nastupiti s Eminemom", kažu nam Stjepan i Luka koji su oduševljeni američkom publikom: "Fenomenalni su, glasni, entuzijastični, puni ljubavi, volimo svirati tamo!" 

Any NFL fans out there?? :-) Yesterday we were featured in this cool video previewing Thursday Night Football!! Check it out ;-)

Posted by 2Cellos on Friday, October 9, 2015


Udaljenost i putovanja najteže im padaju, ali ljubav nema granica

Dečki su naši najbolji promotori Hrvatske, pa kažu i da Amerikanci sve više znaju za Hrvatsku što im je posebno drago. Ipak, možda najveća mana jest konstantan život na putu, a nije lako biti stalno odvojen od obitelji i prijatelja.

"Pa jako je naporno moram priznati, sva ta putovanja i nastupi. Vrijeme je da ipak malo usporimo, jer ćemo pregoriti", ističu 2Cellos, a Stjepan nam je i otkrio kako udaljenost ne može ništa njegovoj vezi s pjevačicom Jelenom Rozgom: "Ako je ljubav prava i snažna, ništa ne može predstavljati prepreku".


Dečki su trenutno u Las Vegasu s poznatim britanskim glazbenikom Eltonom Johnom s kojim već neko vrijeme surađuju. Tako je stigla i Rozga iz Kanade, pa su objavili i zajedničku fotografiju. 2Cellos su nam otkrili i kako će u Americi biti do kraja mjeseca, a zatim se vraćaju u Hrvatsku kako bi radili novim materijalima. To je vijest koja će razveseliti njihove obožavatelje. 

Pročitajte više