30 sati je kitila jelku inspiriranu Ljepoticom i zvijeri, rezultat je famozan

Foto: Instagram

OBOŽAVATELJICA Disneyevih priča Sian Teesdale iz Swansea potrošila je 30 sati da ukrasi božićno drvce inspirirano Ljepoticom i zvijeri. Ova 29-godišnjakinja tri je dana po osam sati ručno izrađivala žute i crvene ukrase za drvce, a potom je još šest sati pažljivo smještala žute i ružičaste kuglice te crvene i žute vrpce na stablo.

Na sve je potrošila oko 1000 kuna.

"Lanjskog Božića odlučila sam da ću do ovog proučiti ukrase inspirirane pričom o Ljepotici i Zvijeri, no na kraju sam odlučila napraviti nešto još veće i bolje. Nisam mogla naći kuglice prave žute boje pa sam ih sama bojala kako bi bili iste nijanse kao Bellina haljina", rekla je ova majka jednog djeteta.

Najviše su je koštali originalni Disneyevi ukrasi, kojih ima samo deset i koštali su između 80 i 100 kuna po komadu. Priznaje da ih planira skupiti još narednih Božića.

"Sviđa mi se drvce, najradije bih ga zadržala cijelu godinu. Volim žutu i crvenu, mislim da su to prave božićne boje. Doduše, sljedeće godine voljela bih jelku u plavim i žutim tonovima, bojama Zvijeri", rekla je.

Dodala je da obožava Belle od svoje četvrtke godine, a čak je i ime njene kćeri Arabelle inspirirano tom Disneyevom junakinjom.

Pročitajte više