30-godišnja Mena Suvari pokazala besprijekornu liniju i utegnutu guzu

I DOK mnoge žene muku muče s viškom kilograma, celulitom ili pak posežu za raznim kirurškim tretmanima, seksipilna glumica Mena Suvari svoju liniju održava vježbanjem i zdravom prehranom. 30-godišnja glumica ovih je dana odjenula bikini i zajedno sa zaručnikom Simoneom Sestitom otputovala u Mexico na ljetni odmor. Da joj bikini stoji besprijekorno dokazuju i fotografije na kojima Mena izgleda savršeno, bez masnih naslaga, celulita i mlohave kože.

Iako ima 30 godina, Mena zaista izgleda bolje od većine žena u tim godinama. Baš kao i sada, Mena je od malih nogu plijenila pozornost svojom ljepotom i ženstvenošću, a za nju su veliki glumci uvijek govorili kako joj predstoji uspješna budućnost pritom misleći ne samo na njezin glumački talent, već i na prirodnu ljepotu koja bi je mogla daleko dovesti.

Osim što je postala poznata široj javnost tek nakon uloge seksi tinejdžerice, koja pokušava zavesti Kevina Spaceyja, u "Vrtlogu života" Mena je zaigrala u još nekoliko manje popularnih filmova, a pored toga je zaštitno lice kozmetičke kuće Lancome. Najveći "boom" u javnosti je ostvarila brijanjem glave za potrebe uloge u filmskoj adaptaciji "The Garden of Eden" Ernesta Hemingwaya.

Pročitajte više