3.4 mil. pregleda: Martin Kosovec ovim je nastupom osvojio i strane fanove The Voicea

Screenshot: HRT

POBJEDNIK četvrte sezone The Voicea Martin Kosovec oduševio je i domaću i svjetsku publiku. Naime, njegova izvedba hita Franka Sinatre My Way objavljena je na Facebook stranici The Voice Global.

Tu stranicu prati čak 2.4 milijuna ljudi, a objavljuju se nastupi iz emisija The Voice diljem svijeta. Tako je među nedavnim videima objavljen i onaj iz hrvatskog showa.

He WON The Voice CROATIA 2024 with his FRANK SINATRA cover

Objavljuje The Voice Global u Ponedjeljak, 5. veljače 2024.

"Pobijedio je u The Voice Hrvatska s coverom pjesme Franka Sinatre", napisali su. Video je u dva dana skupio 3.4 milijuna pregleda, a lajkalo ga je preko 106 tisuća ljudi. Stranci su oduševljeni Martinom.

Stranci su oduševljeni nastupom

"Predivan glas", "Dugo nisam čula ovakav glas. Mogla bih ga slušati svaki dan", "Najbolja izvedba te pjesme nakon Sinatre", "Naježila sam se", "Magično", "Ima odličnu kontrolu glasa", "Skromno i predivno. Bravo", "Zašto je žiriju trebalo toliko dugo da se okrenu? Izbirljivi su", "Ne mogu vjerovati da je žiri čekao zadnji tren da se okrene. Trebali su se okrenuti čim je zapjevao", neki su od komentara.

U finalu pjevao Sinatru i Massima

Martin je pjesmu My Way izveo na audiciji i onda ponovno u finalu. U zadnjoj epizodi showa pjevao je i pjesmu Sjaj u tami grupe Dorian Gray. Za njega je u finalu glasalo čak 88 tisuća ljudi. 

"Sretan sam, zadovoljan, ali podjednako sam sretan i za ostale kandidate. Plasman nije bitan, bitno je da smo zajedno", rekao je skromni Martin nakon pobjede, a zatim se oglasio i na Instagramu.

"Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda svih ovih ljudi, pobjeda muzike i ljubavi, jer plasman je samo brojka, a prijateljstva stečena kroz ovih 5 mjeseci su za mene pobjeda. Živjeli", napisao je Martin.

Pročitajte više