40 mil. pregleda: Renovirao kuhinju pa pronašao nešto neobično ispod podnih ploča

Screenshot: TikTok

TIKTKER @MortyLad iz Cheshirea u Ujedinjenom Kraljevstvu na svom je profilu objavio video nevjerojatnog otkrića koje je pronašao ispod svog kuhinjskog poda, a snimka je postala viralna prikupivši gotovo 40 milijuna pregleda i četiri milijuna lajkova.

Nesvakidašnje otkriće

Naime, prilikom renovacije kuhinje, naišli su na ogromnu rupu ispod kuhinjskog poda, a nakon kopanja, ispostavilo se da je riječ o bunaru dubokom pet metara koji datira iz 18. stoljeća. Bunar su odlučili učiniti dijelom svog doma, a tiktoker je dokumentirao cijeli proces i tako prikupio milijune pregleda na platformi.

@mortylad Our journey so far 🎉 #welltok #hiddenwell #kitchenfeature #kitchenrenovation #welltok #homerenovation #hiddenroom #wishingwell #excavation #oldwell #walkonwell #englishhistory #unexpectedfind #oldhousefinds #secrettunnel #bunker #abandoned #oldbottle ♬ A Day in My Life - Soft boy

“Prije nešto više od mjesec dana naišli smo na nešto apsolutno nevjerojatno ispod našeg kuhinjskog poda", rekao je tiktoker i dodao: "Nismo ni znali da hodamo preko 300 godina starog bunara zadnjih 20 godina."

"Dok smo uklanjali dio pijeska, naišli smo na stvarno čudnu šljunčanu smjesu na jednom mjestu. Nakon istraživanja pokazalo se da je šupalj i pun vode", objasnio je.

Posumnjao je na curenje i nastavio kopati, što je samo dovelo do još vode, a zatim je naišao na cigleni zid i tada je bio gotovo siguran da je naišao na izvor vode u kući. U tom je trenutku donio odluku da ga ugradi u novu kuhinju.

Bunar u kuhinji

Da bi to učinio, trebao je dovesti bunar u ravninu s podom, a zatim je opetovano morao isušivati ​​bunar dok se punio vodom te smišljati kako spuštati i podizati kante u bunar i iz njega, a na kraju je to odlučio izvesti pomoću kolotura.

@mortylad 🎉The day has finally come! 🎉 Big thank you to dio-met for supplying and fitting our glass 🥰 #welltok #hiddenwell #kitchenfeature #kitchenrenovation #homerenovation #hiddenroom #wishingwell #excavation #oldwell #walkonwell #englishhistory #unexpectedfind #oldhousefinds #secrettunnel #bunker #abandoned #oldbottle #oldbottles ♬ Moonlight - Villano

Konačni plan bio je da se bunar opremi prozirnim poklopcem i tako postane prizor koji će zasigurno oduševiti goste te je objavio video velikog otkrivanja završnog izgleda bunara.

Pročitajte više