Šminkanje prije tuširanja: Pojavio se novi make-up trend i prilično je bizaran

Screenshot: TikTok

NA TIKTOKU se pojavio novi, prilično bizaran make-up trend, koji je ubrzo postao hit. Naime, TikTok su preplavile snimke u kojima cure našminkaju cijelo lice i zatim skoče pod tuš. 

Šminkanje prije tuširanja novi je hit u kojem mlade djevojke eksperimentiraju s kozmetikom, a pruža priliku za testiranje novih proizvoda, uvježbavanje tehnika nanošenja i isprobavanje odvažnijih lookova koje zatim jednostavno isperete pod tušem. 

@toriderae like ummmmmmmmm pookie give me 45 mins #radiohead #creep #preshowermakeup ♬ creep choir - .

Hashtag #preshowermakeup prikupio je više od 5.3 milijuna pregleda na TikToku, a platformu su preplavile snimke tiktokerica koje pokazuju kako isprobavaju novi trend. 

@bailey.dee I luv being a woman 😻 #preshowermakeup #showermakeup #makeuproutine #doingmymakeup ♬ Little Life - Cordelia

Luda make-up izdanja 

Jedna je tiktokerica objasnila da želi naučiti kako napraviti smokey eye, dok je druga priznala kako isprobava look s crvenim ružem koji se boji nositi po danu.

@aimbeauty Im coming for y’all necksss very soon🤣 #preshowermakeup #showermakeup #grwm ♬ Jazz masterpiece "As time goes by" covered by a Jazz violinist by profession(962408) - ricca
@chooseyourglow #preshowermakeup ♬ 500lbs - Slowed Down - Lil Tecca
@istealr0cks i know yall see that look in my eyes #makeup #oliviarodrigo #preshowermakeup #crazygal ♬ ballad of a homeschooled girl - Olivia Rodrigo

Našlo se tu i zaista ludih izdanja, no činjenica jest da se cure ludo zabavljaju dok isprobavaju ovaj trend. Jedini problem nastaje kad se našminkaju toliko dobro da ne žele isprati svoj maestralan rad pod tušem. Što kažete na ovaj trend? 

 

Pročitajte više