50 Cent optužio Diddyjevu bivšu da je prostitutka. Ona mu odmah odgovorila

Foto: Instagram

BIVŠA djevojka Seana Diddyja Combsa, Yung Miami (30), brani se od navoda da je prostitutka u tužbi protiv svog bivšeg. Pravog imena Caresha Romeka Brownlee, bila je jedna od tri žene za koje se Combs navodno hvalio da im daje "mjesečnu stipendiju" u zamjenu za seks, stoji u tužbi od 30 milijuna dolara koju je podnio Rodney Lil Rod Jones. U tužbi se također tvrdi da je Yung Miami prodavala zabranjenu drogu poznatu kao ružičasti kokain za svog bivšeg dečka u travnju 2023. godine.

Combsov kolega, reper 50 Cent je podijelio video intervjua kada je Yung Miami gostovala u emisiji The Jason Lee Show te je sebe nazvala kurvom. Reper je potom preko isječka stavio definiciju pojma prostitutka. "U redu je biti kurva, ali samo budite sigurni da vam plate", napisao je u nedjelju na Instagramu.

Reper 50 Cent napao Yung Miami

Yung Miami je rekla je 50 Cent to izvukao iz konteksta te tvrdi da nije prostitutka. 

"Ja nisam prostitutka. Nikad nisam prodavala svoje tijelo", napisala je, između ostalog, na društvenim mrežama. 

"Meni se sviđa Yung Miami. Ne želim nju ni njezine osjećaje", dodao je svoj komentar reper. Podsjetimo, osim Yung Miami, u tužbi Jonesa našla se bivša djevojka 50 Centa Daphne Joy koja je navodno bila uključena u Diddyjev lanac seksualne trgovine ljudima. 

Pročitajte više