Oglasila se 50 Centova bivša nakon tužbe protiv Diddyja, iznijela teške optužbe

Foto: EPA/Instagram

Vodi se pravna i online bitka između repera 50 Centa i njegove bivše djevojke Daphne Joy. 

Nakon što su objavljeni detalji tužbe koju je podnio Rodney Lil Rod Jones protiv Seana Diddyja Combsa, u kojoj je Daphne navedena kao navodna seksualna radnica glazbenika, sada se i ona oglasila o tim optužbama.

"Duboko sam povrijeđena zbog laži u tužbi Rodneyja Jonesa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100% netočna i atentat na moj karakter. Angažirala sam odvjetnika", napisala je na Instagramu.

Što se događa između 50 Centa i Daphne?

Kad je u javnost izašlo da je Daphne navodno bila Diddyjeva seksualna radnica, 50 Cent se sprdao na njezin račun. 

"Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Lol. Ovo sranje je postalo film", napisao je glazbenik na Instagramu uz fotografiju na kojoj puši cigaru. Prema izvorima stranih medija, 50 Cent želi samostalno skrbništvo nad sinom Sireom, kojeg ima s Daphne. 

Zatim je 50 Cent objavio fotografiju na kojoj se Diddy i Daphne drže za ruke. "Preselila si se u nadi da ćeš imati još jedno dijete sa mnom, ali sam bio zauzet. Pa si se vratila i počela primati novac od njega. Evo nas sada ovdje, mala seksualna radnice", napisao je 50 Cent.

Daphne optužuje 50 Centa da ju je silovao

Potom je Daphne iznijela teške optužbe na račun 50 Centa. Optužila ga je da ju je fizički zlostavljao i silovao.

"Curtis James Jackson. Tebi je sve šala dok tvoja sigurnost nije ugrožena, što se sada događa. Unosiš bijes i kaos u živote ljudi. Kako bi se osjećao da je Sire bio u lisicama zbog ničega? Preselili smo se u New York kako bismo ti pružili priliku da budeš otac svom sinu i vidio si ga 10 puta od dvije godine koliko smo živjeli blizu tebe. Umorna sam od podupiranja i zaštite tvog imidža pred našim sinom jer to nikad nisi zaslužio", napisala je.

"Stavimo fokus na tvoje zle radnje silovanja i fizičkog zlostavljanja mene. Ti nisi više moj mučitelj, moj Bog će se pobrinuti za tebe od ovog trenutka nadalje. Posljednjim lažnim napadima na mene trajno si oštetio posljednju nadu koju sam imala za tebe kao oca da sačuvaš našu obitelj. Slomio si nam srca posljednji put", dodala je.

50 Cent negira optužbe

50 Centov glasnogovornik negirao je optužbe o silovanju i fizičkom zlostavljanju za Daily Mail. Prenio je izjavu 50 Centa.

"Uznemirujuće tvrdnje nedavno su podnesene u sudskom slučaju u vezi s Daphne Joy, majkom mog djeteta, i zahtijevaju od mene da poduzmem sve potrebne pravne mjere da zaštitim sina Sirea.

Posljednje lažne i neutemeljene optužbe Daphne Joy očito su odgovor na moju odluku da tražim samostalno skrbništvo nad svojim sinom. Moj sin Sire moj je glavni prioritet i njegova sigurnost moj je jedini fokus u ovom trenutku", rekao je glazbenik.

50 Cent i Daphne bili su zajedno od 2011. do 2012. godine. Razišli su se ubrzo nakon rođenja sina Sirea.

Pročitajte više