Baby Lasagna se javio iz Švedske: "Ovo su tri stvari koje trebate znati o meni"

Foto: Instagram

Baby Lasagna jučer je stigao u Malmö, gdje će danas krenuti s pripremama za Eurosong. U međuvremenu se snimao za društvene mreže i predstavio se obožavateljima na Instagram stranici Eurosonga. 

"Pozdrav svima, ja sam Baby Lasagna iz Hrvatske i ovo su tri stvari koje trebate znati o meni", započeo je 28-godišnji glazbenik pa se osvrnuo na svoju odjeću. "Moja omiljena modna kombinacija je, naravno, ovaj crven prsluk i bijela košulja koje sam nosio u spotu za svoju pjesmu", rekao je.

Potom je govorio o glazbi i otkrio da svira gitaru već 20 godina. "Ne sviram loše, ali nije ni odlično s obzirom na to koliko dugo sviram", ispričao je. Za kraj je otkrio da mu je najdraža pjesma Enter Sandman od Metallice.

Obožavatelji Eurosonga su mu u komentarima pisali da je jako pozitivna osoba i da se nadaju pobjedi Hrvatske na Eurosongu.

Podsjećamo, do finala Eurosonga ostala su točno dva tjedna. 11. svibnja ove godine finale Eurosonga održat će se u Malmöu, a finalnoj večeri prethodit će dvije polufinalne večeri u kojima će se izabrati dvadeset finalista koji će se u finalu pojaviti uz zemlje Big 5 i zemlju domaćina.

>>Do finala Eurosonga su točno dva tjedna. Evo stanja na kladionicama

Pročitajte više