Sanja, Marinko i Zec kreću na oproštajnu turneju iz Arene Zagreb

Foto: Goran Čižmešija

Sanja, Marinko i Zec, članovi legendarnih Novih fosila, koncertom pod nazivom "55 godina Novih fosila" kreću na oproštajnu turneju.

"Vrijeme je. Iza nas već su neke godine, toliko smo toga prošli. Ali ako se već opraštamo, onda ćemo to učiniti kako treba", poručila je Sanja Doležal. Nastupit će u zagrebačkoj Areni 9. studenog ove godine. "Nema Dinamove utakmice bez Košulje plave, nema dobre fešte bez Diridonde ili Za dobra stara vremena, nema Badnjaka bez nastupa na Trgu u podne s ekipom koja već dolazi godinama. Zagreb je naš grad i želimo svim Zagrepčanima priuštiti tulum za pamćenje", dodala je Sanja.

Poseban naglasak u organizaciji Arene bend stavlja na krilaticu - tulum za sve generacije. Naime, djeca do 12 godina uz pratnju roditelja imaju besplatan ulazak na parter, a do 6 godina besplatan ulazak na tribine (uz sjedenje roditeljima u krilu).

"Nas slušaju i mladi i stari i oni srednji", kaže Sanja i dodaje: "Baš smo sretni da i današnji klinci vole pjesme Fosila i zato želimo da cijele obitelji dođu na naš oproštajni tulum. Mame, tate, bake, djedovi, unuci i da svi u glas pjevamo i plešemo na Ja sam za ples".

Pročitajte više