6 milijuna dolara za sat vremena: Slavni pjevač nakon četiri godine nastupa uživo

Foto: EPA

JUSTIN TIMBERLAKE prvi će put nastupati uživo nakon četiri godine, i to za značajan iznos. Slavni pjevač nastupit će na otvorenju hotela u Las Vegasu, a za sat vremena nastupa zaradit će šest milijuna dolara, prenosi The Sun. 

42-godišnja zvijezda će dobiti 6.1 milijuna dolara za samo sat vremena nastupa prilikom otvaranja novog hotela i casina Fontainebleau u Las Vegasu. Nastup je zakazan za 13. prosinca i, na oduševljenje fanova, označava Justinov povratak glazbi nakon što se neko vrijeme posvetio filmu. 

Podsjetimo, Timberland je posljednji put nastupio uživo u travnju 2019. godine, kada se pojavio u Uncasvilleu u Connecticutu na završnom koncertu turneje Man Of The Woods. 

Povratak glazbi 

Njegov povratak glazbi najavljen je i novom pjesmom Keep Going Up koja je nastala u suradnji s Timbalandom i Nelly Furtado, nakon zajedničkog hita Give It To Me iz 2007. godine. 

Osim toga, Timberlake se nedavno pojavio na pozornici s članovima nekadašnjeg boy banda NSYNC tijekom dodjela MTV Video Music Award, a bend je nakon 20 godina najavio i novu pjesmu. Na oduševljenje svih fanova, NSYNC je najavio pjesmu Better Place za novi animirani film Trolls Band Together koji u kina stiže 17. studenoga. Pjesma službeno izlazi 29. rujna, 

Pročitajte više