Izraelki na presici rekli da ne mora odgovoriti na ovo pitanje. Inzistirala je

Foto: EPA

Nakon zvižduka u dvorani tijekom nastupa, predstavnicu Izraela Eden Golan dočekale su ovacije na press konferenciji nakon druge polufinalne večeri.

"Preplavljena sam osjećajima, ovo je takva čast. Ovo je ludnica, zahvalna sam svima koji su glasali i podržavali nas. Jako sam uzbuđena što ću još jednom izaći na pozornicu i podijeliti ljubav sa svima", rekla je Eden. "Jesi li ikad pomislila da tvoje sudjelovanje znači rizik i opasnost za druge sudionike i publiku?", glasilo je jedno pitanje na koje ju je voditelj upozorio da ne mora odgovoriti ako ne želi. Ona je ipak poželjela odgovoriti.

"Svi smo ovdje zbog jednog, istog razloga. EBU sve radi da ovo napravi sigurnom, ujedinjenom okolinom. Mislim da je sigurno za sve, ne bismo bili ovdje da je drugačije", rekla je ona. "Rođena sam da ovo radim, dobila sam dar od boga da taknem ljude. Naravno da ima stresa i puno različitih misli, ali kad izađem na pozornicu, pokušavam to sve zaboraviti", odgovorila je kad su je pitali što joj je bio najizazovniji dio nastupa.

Pročitajte više