VIDEO Tetovirala s prijateljicom polovicu leptira, mnogi vide nešto sasvim drugo

Screenshot: TikTok

TETOVAŽE su za cijeli život, pa je zaista važno dobro razmisliti o tome što ćete staviti na svoje tijelo kako ne biste morali prolaziti kroz laserski tretman uklanjanja tetovaže i požalili svoju odluku, poput tiktokerice Anicole, koja se rasplakala nakon što je vidjela rezultat. 

Anicole je odlučila s prijateljicom napraviti zajedničku tetovažu, a svaka je na ruci odlučila tetovirati polovicu leptira. No, ono što je trebalo biti simpatična posveta prijateljstvu pretvorilo se u njihovu noćnu moru. 

@lanicole001 When you try to get cute matching bestie tattoos and you get two limp d*cks instead! #wheninnash #ohno #coverup #tattoo ♬ Oh No - Kreepa

Naime, tetovaže izgledaju fora kad su jedna do druge, no kad se tetovaža promatra samo na jednoj ruci, podsjeća na nešto sasvim drugo, a što točno, možete zaključiti sami. 

"Je li ovo zatvorska tetovaža?" 

Snimka je pregledana više od 7.7 milijuna puta i prikupila je 754.000 lajkova te brojne komentare. 

"Je li ovo zatvorska tetovaža?" našalio se jedan tiktoker, a drugi se nadovezao: "Tko god je ovo učinio, znao je. Znao je." Drugi su pak bili suosjećajniji i savjetovali je kako da popravi dizajn, a netko je predložio da prijateljice tetoviraju i drugu polovicu leptira. 

"Sve dok obje imate istu tetovažu, mislim da će funkcionirati", napisao joj je tiktoker. 

Pročitajte više