7 nezgodnih priča o gubitku nevinosti kakve bi teško bilo i izmisliti

Ilustracija: Instagram

TIJEKOM prvog seksualnog iskustva, kad ne znate ništa o tome, sve može poći po krivu. Unatoč tome, iskustvo je to koje se pamti te koje s vremenom postaje - barem odlična priča. Huffington Post je prikupio iskustva ljudi koji su otvoreno progovorili o tome, a neke od priča mogle bi vas dobro zabaviti.

"Imala sam 16 godina, nula znanja o pornićima ili o seksu. Bila sam kod dečkove mame u podrumu i koristili smo njezin lubrikant s okusom jagode. Na radiju je svirao Adan Sandler i Lunch Lady Land. Jeste li ikad probali imati prvi ne-solo orgazam slušajući riječi: Sloppy Joe. Slop-Sloppy Joe. Nije dobro."

- Kyra Kane, voditeljica Sex Work BB podcasta

"Bila sam na fakultetu i odlučna izgubiti nevinost pa sam samo zgrabila tipa na tulumu i počela se ljubiti s njim. Otišli smo u njegov dom i poseksali se. Bila sam dobro, misija izvršena. Kad sam odlazila sljedeće jutro, shvatila sam da ne znam ni kako se zove pa sam ga morala potražiti u direktoriju kampusa za tu zgradu. Imao je cimera pa sam morala pogađati koji je.

Na kraju sam prijateljicama rekla da sam se poseksala s krivim tipom. Saznala sam istinu kad sam se suočila s djevojkom tipa za kojega sam mislila da je on, a koja je čula da sam se poseksala s njezinim dečkom. Objasnila sam joj da je riječ o zabuni, dobro smo se nasmijale, a prijateljice na Facebooku smo još i danas."

- Allison Mick, komičarka u Kaliforniji

"Moj stariji rođak dopustio mi je da koristim njegov stan i ostavio je Ray-Ban naočale na stoliću s porukom: 'Uzmi ih ako ih uzmeš, ostavi ako ne uzmeš.' Kako sam bio mlad i glup, mislio sam da je htio da nosim naočale tijekom seksa. Volio bih da se mogu sjetiti više o toj noći, no nisam mogao vidjeti puno."

- Daniel Tirado, komičar u New Yorku

"Mislila sam da će prvi put biti romantično. To je slika o kojoj sam fantazirala otkako sam saznala što znači prvi put. Većim dijelom bilo je zabavno, osnovno slatko ljubljenje, nježno dodirivanje prstima, predigra. No veliko finale nije bilo toliko veliko: Nakon nekoliko pokušaja da uđe, lakat mu je skliznuo i lansirao ga do kraja unutra i tad sam samo čula 'prasak'. Smrznula sam se i viknula: 'JESI LI ČUO TO, SLOMIO SI MI HIMEN!' Ne treba ni reći da smo prestali ubrzo nakon toga." 

- Georgette Olaiya, suvoditeljica podcasta Just The Tip

"Na radiju je svirala pjesma 'Sex and Candy', Marcy Playgrounda. Ona se smijala, ali nisam siguran da je to bilo zbog ironije. Sad svaki put kad čujem tu pjesmu pomislim na Skittles i razočaranje."

- Jamie Arrington, komičar iz Mississippija

"Noć kad sam izgubila nevinost, imala sam tampon, ali sam potpuno zaboravila na njega jer smo pili. Kad je taj stariji luzer s kojim sam odlučila spavati pokušao staviti penis u mene, rekao je: 'Čekaj, imaš tampon?'

Nasmijala sam mu se u facu, no zatim je probao ponovo i rekao da je poprilično siguran u to. Zakolutala sam očima i počela govoriti kako nema šanse - kad sam osjetila tampon. Otvorila sam se kao boca vina (crvenog očigledno), bacila ga preko sobe kao da sam izvadila mač i krenula prema najgorem neprijatelju. Ni on ni ja nismo svršili i nismo pričali otad."

- Lili Michelle, komičarka u New Yorku

"Na kraju druge godine fakulteta, izlazio sam s nekim, ali još sam bio djevac. Bilo me sram zbog manjka iskustva pa sam odlučio tu tajnu držati za sebe. Jedne večeri, stvari su krenule dobro pa sam odlučio otići do kraja. Prvi put najlakše je opisati kao 'prolazno'. Nekako je nanjušila moju tajnu jer je odmah pitala: 'Čekaj malo, jesi li djevac?' Rekao sam joj istinu: 'Više nisam.'

- Cam Poter, komičar i suvoditelj podcasta Sex Talk With My Mom

Pročitajte više