70-godišnji milijarder prekinuo s 20-godišnjakinjom pa našao novu jednako mladu curu

Foto: Instagram

BIVŠI šef Renaulta u Formuli 1 Flavio Briatore, koji na svom bankovnom računu broji milijune, ponovno je u vezi s mlađahnom ljepoticom. Čini se da je ovaj 70-godišnjak ozbiljno shvatio uzrečicu "mlađe je slađe" pa ga u posljednje vrijeme zanimaju samo dame u 20-im godinama.

Nakon što je prekinuo s 20-godišnjom studenticom prava Benadettom Bosi, ljubav je ponovno pronašao s Marijom Ludovicom Campanom, koja ima 24 godine, izvještava talijanski Vanity Fair.

Maria je završila školu za modni dizajn Istituto Marangoni u Milanu i pokrenula svoj brend kupaćih kostima. Na svom Instagramu, gdje je prati 35.000 ljudi, redovno objavljuje svoje seksi fotografije u badićima.

Briatore i Campana upoznali su se na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije te su se navodno odmah zaljubili jedno u drugo. Kasnije su viđeni i kako uživaju na njegovoj luksuznoj jahti.

Prije Marije i Benadette, Briatore je ljubio i poznate manekenke poput Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima 15-godišnju kćer Leni.

Devet godina je bio u braku s 30 godina mlađom Elisabettom Gregoraci, a razveli su se 2018. godine te sada zajedno skrbe o sinu Falcu.

 

Pročitajte više