80-godišnji penzić zlostavljao kravu pa dobio zabranu prilaska svim farmama u Engleskoj

Foto: 123rf/National News

UMIROVLJENIKU koji je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje životinje zabranjen je ulazak na sve farme u Velikoj Britaniji, piše Metro.

John Curno (80), uhvaćen je kako zlostavlja kravu na farmi u Unxbridgeu u zapadnom Londonu - desetljeće nakon što je prvi put posjetio tu farmu.

Farmerova supruga Susan Howie Curna je uhvatila dva puta s hlačama i gaćama oko gležnja. Umirovljenik tvrdi da je jednom tjedno posjećivao crkvu nedaleko od farme jer "mu se sviđao pogled".

Gospođa Howie događaj kojem je svjedočila opisala je kao horor - uhvatila ga je tijekom masturbacije. "Lijevom rukom dirao je kravu, a desnom područje oko svog međunožja, košulja ga je prekrila", rekla je na sudu. "Zastao je i pogledao gore, skupio bokserice i hlače i pobjegao", nastavila je. 

Drugom prilikom došla je na farmu u 8:30 ujutro, "malo je kasnila s dojenjem", kaže. "Bilo je to u istom polju kao i prije, no ovaj put imao je cijelu ruku u kravi. Pokupio je bokserice i hlače i potrčao prema ogradi, no pao je jer su mu se hlače zapetljale. Bilo je odvratno, nikome nismo dali dopuštenje da dira naše krave. Može se činiti smiješno, no one su obitelj, one nisu samo krave", rekla je.

Curna, koji se za hodanje služi štapom, također su vidjele dvije sestre koje kažu kako je "gurnuo lijevu ruku do ramena i tad masturbirao."

Treći put, sestre Meave i Aideen McHugh s oko malo više od 100 metara udaljenosti gledale su Curna koji je pola sata pokušavao imati odnos s kravom. Tad su zvale policiju, a napaljeni penzioner je uhićen.

Curno tvrdi da nije masturbirao više od tri godine zbog lijekova koje konzumira, a dodaje kako nije bio u vezi 50 godina. Optužbe je i dalje poricao i rekao kako će tužiti policiju.

"Žalit ću se, nema nikakvih dokaza. Nemam izbora, tužit ću i policiju. Zašto bih spustio hlače? Nikad to nisam napravio, njihova je riječ protiv moje", rekao je na putu do doma u zapadnom Londonu.

Farmer Ian Howie nakon suđenja rekao je kako je Curno 10 godina posjećivao farmu, no nikad im nije palo na pamet da mi mogao tako nešto raditi. "Ovo je prvi put da ga je uhvatila policija", zaključio je.

Pročitajte više