90.000 lajkova: Claudia Schiffer se za svoj 53. rođendan pohvalila fotkom u bikiniju

Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih supermodela na svijetu, Claudia Schiffer, nedavno je proslavila svoj 53. rođendan, a za tu priliku odlučila se pohvaliti fotkom u bikiniju.

Bivša manekenka trenutno se nalazi u Grčkoj, a na svom je Instagramu objavila nekoliko fotki te u snimci pokazala neočekivanog gosta koji je stigao na njezino rođendansko slavlje. 

"Slavlje u grčkom raju, uz posebnog prijatelja koji mi je došao poželjeti sretan rođendan", napisala je uz video u kojem je pokazala kako joj na ruku slijeće leptir. 

Njezinu objavu lajkalo je više od 90.000 ljudi, a osim što su joj obožavatelji poželjeli sretan rođendan, mnogi su u komentarima pohvalili njezin izgled. 

"Znači, tako izgleda sada? Wow", "Izgledaš predivno" i "Prekrasna boginja", samo su neki od komentara. 

O starenju 

Inače, bivša je manekenka jednom prilikom izjavila da sa zadovoljstvom prihvaća svoju dob. 

"Mislim da zrele godine treba slaviti i poštovati. Ne trudim se ni izgledati ni osjećati mlađa nego što jesam. Uživam u sadašnjem trenutku", izjavila je pa se osvrnula na svoju karijeru. 

"Ne treba te se čitavog života nazivati lijepom. Lijepa je to uspomena, ali nastupa mlađa generacija. Ne mogu zamisliti ništa gore nego da mi kažu da postoji čarobna pilula koja će napraviti da ponovo izgledaš kao da ti je 20 godina", zaključila je. 

Pročitajte više